Recruitment Amsterdam, er zijn ontzettend veel bedrijven in en rondom Amsterdam die gespecialiseerd zijn in recruitment. Welke kies je dan? Wij van blooming people proberen het op een hele andere manier dan andere bedrijven te doen. Jouw groei staat bij ons centraal. blooming people is gespecialiseerd in het verbinden van analytische professionals met bedrijven variërend van corporates tot start-ups. Daarnaast zet blooming people zich non profit in onder de tak Pro Planet en biedt blooming people recruitment-as-a-service aan via Blooming Solutions.

 

Recruitment Amsterdam – Let’s flourish together

Het is geen geheim dat de meest bloeiende bedrijven het beste talent aantrekken. Hoe? Nou, ze begrijpen mensen. Een bedrijfscultuur creëren om die waarden te koesteren die belangrijk zijn voor mensen. Zo krijg je een natuurlijke fit en een harmonische relatie. Wilt u uw bedrijf laten bloeien?

Ben jij als werknemer op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan even verder. Uiteraard kijken we naar ervaring, vaardigheden en loopbaantrajecten. Maar persoonlijke voorkeuren, flow, gezondheid en bedrijfscultuur vinden wij net zo belangrijk. Uiteindelijk zijn gelukkige mensen loyaler en waardevoller. Zo geloven wij dat jouw bedrijf op een duurzamere manier kunt laten groeien. Wil jij bloeien en heb jij hulp nodig met recruitment in Amsterdam? Neem dan direct contact met ons op en dan gaan wij samen kijken naar de juiste mogelijkheid voor jou. Neem ook een kijkje op onze jobs pagina.

Recruitment Amsterdam
recruitment Amsterdam

Waar moet je op letten bij recruitment in Amsterdam?

Als je op zoek bent naar talent of een nieuwe job in Amsterdam, zijn er een paar dingen die je moet weten over werving en selectie in deze stad. Ten eerste is Amsterdam een zeer internationale stad, dus wees niet verbaasd als je sollicitatie in het Engels is. Het is echter altijd een goed idee om jouw Nederlands bij te spijkeren voordat je gaat solliciteren, want veel bedrijven geven de voorkeur aan sollicitanten die de taal machtig zijn. Ten tweede staat Amsterdam bekend als een zeer creatieve en innovatieve stad, dus zorg ervoor dat je alle relevante vaardigheden of ervaring die je hebt in jouw cv en tijdens sollicitatiegesprekken benadrukt. Vergeet ten slotte niet dat Amsterdam een concurrerende arbeidsmarkt is, dus zorg ervoor dat je je onderscheidt van de massa door zelfverzekerd en goed voorbereid naar jouw sollicitatiegesprekken te komen. Met deze tips in gedachten ben je goed op weg naar je droombaan in Amsterdam. Als je hulp nodig hebt bij de voorbereiding van een sollicitatiegesprek of het opmaken van een goede cv, let het ons dan gerust weten!

In wat voor jobs is blooming people gespecialiseerd?

Let’s chat!

Wat doet een recruiter precies?

Een recruiter in Amsterdam werkt meestal samen met klanten om de beste kandidaten voor openstaande functies te identificeren en aan te nemen. Naast het screenen van cv’s en het voeren van gesprekken, kunnen ze ook vaardigheidstesten en referentie-checks afnemen. Recruiters hebben meestal een goed inzicht in de Nederlandse arbeidsmarkt en zijn bekend met de gebruikelijke kanalen om werk te zoeken. Als zodanig kunnen zij voor zowel werkgevers als werkzoekenden van onschatbare waarde zijn. Naast hun traditionele rol in het wervingsproces kunnen recruiters in Amsterdam ook loopbaanbegeleiding en advies over de zoekstrategie geven. Of je nu op zoek bent naar je eerste baan of naar een nieuwe uitdaging, samenwerken met een recruiter kan je helpen de juiste kans te vinden. Recruitment in Amsterdam is nog niet zo eng als het lijkt ;).

 

Het kiezen van de juiste uitdaging

Bij het kiezen van de juiste uitdaging zijn er een paar dingen die je in gedachten moet houden. Denk ten eerste na over wat je zoekt in een uitdaging. Wil je iets dat je uit je comfortzone duwt? Of zoek je iets waarmee je nieuwe vaardigheden kunt leren? Als je eenmaal weet wat je zoekt, onderzoek dan uitdagingen die aan jouw criteria voldoen. Als je een recruiter in Amsterdam specifieke uitdaging zoekt, kijk dan niet verder en neem contact met ons op. Als je eenmaal een paar mogelijke uitdagingen hebt gevonden, lees dan recensies en praat met mensen die de uitdaging hebben volbracht voordat je een beslissing neemt. Door de tijd te nemen om de juiste uitdaging te kiezen, heb je meer kans op een positieve en lonende ervaring. Bekijk nu direct al onze openstaande jobs en wie weet zit er wat interessants voor jou tussen!

Bekijk alle jobs