Web Analist

Gelderland – Permanent
Wil jij werken bij een organisatie waarbij iedereen zich inzet voor betekenisvol werk?

Bij de marktleider van Nederland binnen haar niche, met een klantbeoordeling van een 9.5?

Waar je als Web Analist een onmisbare schakel speelt en je adviezen essentieel zijn voor de prestaties van je team en de online positie van je nieuwe werkgever?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als Web Analist!

Industry
Zorg & Verzekeringen
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Jouw nieuwe werkgever werd 100 jaar geleden opgericht, om zich als organisatie binnen de zorg en verzekeringen zich in te zetten voor mensen en hun omgeving tijdens kwetsbare en persoonlijke momenten. 100 jaar later is jouw nieuwe werkgever uitgegroeid tot een bedrijf waar ruim 700 man werkzaam is, en waar iedereen zich inzet voor betekenisvol werk in een ondernemende organisatie.

 

Nog steeds staat de mens voorop, wat je terugziet in een klantbeoordeling van een 9.5, wat jouw nieuwe werkgever de hoogst beoordeelde marktleider markt binnen haar niche. Met een marktaandeel van meer dan 30% en bijna 2 miljoen klanten in Nederland kom je te werken bij een grote partij binnen de markt met veel mogelijkheden voor je ontwikkeling en een grote berg aan interessante data.

 

Je komt te werken in het hechte Online Marketing team met als gemeenschappelijk doel het versterken van de online positie van jouw nieuwe werkgever.

Over jouw nieuwe rol als Web Analist
Afgelopen jaren zijn er grote stappen gezet op het gebied van het verbeteren van rapportages en dashboards, en het is nu aan jou de taal om aan de slag te gaan met vernieuwde tools en applicaties zoals een datawarehouse, GA4 en een nieuwe marketing automation tool.

 

Je adviseert pro-actief je teamgenoten en Online Marketeers over de verbeteringen die jij hebt gevonden vanuit de data. Je bent een onmisbare schakel, en wordt veel betrokken om je adviezen te horen. Zo word je gevraagd om mee te denken over het meetplan en de inrichting van GA4 en dashboards voor het opzetten van een nieuwe campagne, en dagen Data Analisten uit verschillende teams elkaar uit om iedere dag meer inzichten uit de grote hoeveelheden beschikbare data te halen.

Wie ben jij?
Je krijgt energie van betekenisvol werk binnen een uitdagende organisatie met een grote hoeveelheid data;

Klanttevredenheid staat voor jou hoog in het vaandel;

Je hebt meer dan 1 jaar ervaring als Online Data Analist of Web Analist;

Je hebt ervaring met tools en technieken zoals bijvoorbeeld Google Analytics (GA4), PowerBI, Google Lookerstudio, R, Optimizely, Google Tag Manager, A/B testing, Datawarehouse, JavaScript, Relay42, Tealium;

Je hebt affiniteit met Online Marketing.

Wat krijg je daarvoor terug?
Betekenisvol werk doen bij de marktleider van Nederland binnen haar niche met een grote hoeveelheid data;

De mogelijkheid om je op te trekken aan je Senior Online Data Analist collega en je volop te ontwikkelen;

Een salaris van OTE max 60k op basis van 40 uur;

Mogelijkheid tot 32 uur werken;

Goede remote opties.

Enthousiastic?