SysOps Engineer

Brabant – Permanent

Wil je werken in een ambitieus bedrijf welke de regie aan mensen binnen de zelfzorg terug wilt geven?

Houd je van korte lijntjes en wil je jouw bevindingen direct delen met relevante collega’s?

Wil jij mede-verantwoordelijk zijn in het helpen van honderdduizenden mensen?

Keep on reading about your next challenge as a SysOps Engineer!

Industry
E-health
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Stel je eens voor; jij of iemand dichtbij je is ernstig ziek en staat daardoor onder behandeling. Het eerste wat je doet is natuurlijk opzoeken, eerst wat de symptomen zijn, of je naar de dokter moet, adviezen van anderen, inlezen over mogelijke behandelingen etc.

Dat kan gelukkig allemaal tegenwoordig, maar dat is niet altijd zo geweest. Om daar verandering in te brengen is begin 2000 dit bedrijf opgericht, alles zodat patiënten meer invloed kunnen hebben op hun eigen behandeling, zolang ze maar goed geïnformeerd zijn.

Met hulp een team van Medisch adviseurs zorgen zij er nu voor dat er self-service platforms zijn waardoor de consument de regie over hun eigen behandeling houdt. In de afgelopen 20 jaar is hier dan ook 250.000 consumenten ruim 2 miljoen keer gebruik van gemaakt, zo’n 300 consults per dag, in 14 landen. Kleine kwaaltjes kunnen gemakkelijk verzorgd worden via de online intake en het aanbod aan medicatie via het platform – wanneer nodig word je in contact gebracht met een arts.

 

Omdat de platformen steeds beter gevonden worden, en er steeds meer verschillende platformen op verschillende focusgebieden bijkomen, groeit de organisatie. Deze groei brengt allerlei technische uitdagingen met zich mee, hoe zorgen we dat de platforms stabiel blijven? Is onze infrastructuur hier wel op voorbereid? Moeten we niet meer dingen intern gaan uitvoeren? Vanuit deze vraagstukken is er besloten dat ook het team moet groeien, specifiek om te helpen met deze operationele uitdagingen. En waar het bedrijf groeit, daar groei jij ook – wie weet wat jouw rol over enkele jaren zal zijn?

Over je nieuwe uitdaging als SysOps Engineer
Jouw taak als SysOps engineer zou zich bevinden tussen Systeembeheer en Development Operations. Je zal samenwerken met je directe collega aan het opzetten en optimaliseren van de Cloud infrastructuur zodat de platforms probleemloos blijven draaien. Daarnaast zal je vanuit het systeembeheer ook verantwoordelijk worden voor de Office-IT, denk aan licenties, laptopconfiguraties, netwerkbeheer en support. Het gaat om een uitbreiding van het team, initieel onder de vleugels van de DevOps engineer die nu veel van de bovengenoemde taken oppakt, later samen met elkaar. Het systeembeheer is op dit moment voornamelijk extern belegd, maar zodra dat kan en er genoeg capaciteit is zal dit worden overgedragen en onder jouw verantwoordelijkheid vallen. 

Je zal als SysOps engineer werken met het netwerk, de infrastructuur en platforms via waar medische gegevens vertrouwelijk worden opgeslagen en gebruikt, dus Security is aan de orde van de dag. 

Met jouw werk kan je werkgever honderden mensen per dag blijven helpen met hun zorgvragen. 

Concreet ben je hier mee bezig: 

  • Onderhouden en optimaliseren Cloud infrastructuur (AWS)
  • Systeem-, Netwerk-, en Licentiebeheer
  • Werkzaamheden structureren in Jira
  • Ondersteunen collega’s
  • Security risico’s signaleren en voorkomen

Wie ben jij?

Je bent een SysOps Engingineer of Systeembeheerder met 3 jaar ervaring

Je houdt je ook bezig met DevOps taken;

Je hebt een mindset die thuishoort bij een commerciële start/scale-up;

Je hebt ervaring met Azure AD, Windows en O365 systeembeheer;

Ervaring met Linux, Containers en Kubernetes is mooi meegenomen;

Kennis van CI/CD tools als Github en Terraform, kennis van PHP/Symfonie of OSX systeembeheer is een pré;

Wat krijg je daarvoor terug?

Een unieke kans om als eerste SysOps Engineer bij een snelgroeiende E-Health organisatie het verschil te maken;

Een uitdaging bij een bedrijf waar jij je ondernemerschap kan uitdragen;

Uitstekende arbeidsvoorwaarden en voorzieningen voor jouw mentale  gezondheid;

Onbeperkte vakantiedagen

Enthousiast?