Senior Web Analist

Amsterdam – Permanent
Maak jij graag impact als Senior Web Analist en wil jij je bij een van de meest sterke, digitale technologiebedrijven van Nederland inzetten voor een optimale online klantervaring?

Wil je werken in een multidisciplinair en agile team met verschillende digital experts, zoals CRO Specialisten, Online Marketeers, Analisten en UX Experts?

Werk je graag samen in een team wat zich kenmerkt als hecht, jong en dynamisch waar er voor elk idee ruimte gemaakt, wat maakt dat je veel impact kan maken en je stem écht wordt gehoord?

● Deins je niet terug van verantwoordelijkheid en neem je graag in bepaalde projecten de leiding?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als Senior Web Analist!

Industry
Telecom
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Dit snel ontwikkelende technologiebedrijf is binnen Telecom niet meer weg te denken, wat maakt dat jouw impact erg groot kan zijn. Waar digitalisering bij sommige bedrijven een modewoord kan zijn, is jouw nieuwe werkgever hier al anderhalve eeuw mee bezig. Jouw nieuwe werkgever staat in het teken van verbinden, van jong tot oud en van Groningen tot Limburg. Dit heeft als gevolg dat de maatschappelijke impact van jouw nieuwe werkgever, team en jouw werk als Senior Web Analist erg groot is en ook veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt. De toekomst van Nederland, digitale aansluiting, mogelijkheden en veiligheid is iets waar jij je iedere dag mee bezig zult houden. Om daad bij woord te voegen organiseert jouw nieuwe werkgever initiatieven om eenzame mensen te verbinden, bijvoorbeeld door langdurig zieke kinderen weer in verbinding te laten krijgen met hun klasgenootjes. Wil je als analyticus liever data zien? Dit bedrijf won meerdere malen Favoriete Werkgever binnen haar vakgebied, een Diversity Award in 2021 en heeft een erg sterke Code of Conduct en Human Rights policy geschreven welke jaarlijks wordt geaudit.

 

Over het team

Je komt te werken in een hecht, jong en dynamisch digital team met verschillende digital experts, zoals CRO Specialisten, Online Marketeers, Analisten en UX Experts. In dit multidisciplinaire team binnen Digital Sales worden verschillende thema’s en projecten behandeld et de ambitie om de beste online shop binnen Telecom neer te zetten! In dit agile team wordt er voor elk idee ruimte gemaakt, wat maakt dat je heel veel impact kan maken en je stem écht wordt gehoord. Of dit nou op de app, website, een scherm in een van de vele fysieke winkels of een partner is, jouw nieuwe team zet zich in voor de allerbeste klantervaring.

Over jouw nieuwe rol als Senior Web Analist
Jouw analyses als Senior Web Analist geven richting aan de te varen koers van je team, zowel op korte als op lange termijn. Je bent bezig met de toekomst, met het oog op morgen zorg je voor de beste online klantervaring om de conversie te kunnen verhogen. Jouw inbreng heeft grote impact op zaken zoals de KPI’s van orders, conversie, instroomwaarde en annuleringen. Je bent binnen en buiten je team de sparringpartner voor complexe vraagstukken rondom analyse en data. Samen met je collega Web Analist ben je verantwoordelijk voor alle dashboarding en diepte analyses. Hier stopt je werk echter niet, ook kom je proactief met nieuwe inzichten uit marktonderzoeken en zie je snel kansen en acties.
Wie ben jij?
Je vindt het leuk om met hele grote hoeveelheden data en kwalitatieve gegevens zoals klantfeedback te werken

Je deinst niet terug van verantwoordelijkheid, en neemt graag in bepaalde projecten de leiding binnen het Digital Sales team

In ieder geval 4 jaar ervaring als Web Analist, Online Data Analist of Web Analytics Consultant

Je hebt ervaring met Web Analytics tools als Adobe Analytics

Ervaring van SQL, Javascript, Tag Manager, Python en Power BI zijn een pre

Je deelt graag je kennis, binnen en buiten je team

Je hebt ervaring met Google Analytics en Google Tag Manager;

Spreekt en schrijft vloeiend Engels, vloeiend Nederlands is niet direct een vereiste.

Wat krijg je daarvoor terug?
Marktconform salaris;

Een volledige thuiswerk set-up;

Royale pensioenregeling;

 Goed salaris

Werken bij een bedrijf wat oog voor jou, en je ontwikkeling heeft

Een 37-urige werkweek

Modern werken; dit betekend voor jou dat je waar en wanneer je wilt kan werken

Sterke doorgroei- en opleidingsmogelijkheden zodat je je kan blijven ontwikkelen

Mobiele telefoon + laptop

Uitstekende pensioenregeling

Enthousiastic?