Senior CRO Consultant Amsterdam

Amsterdam – Permanent
Wil je werken met meer dan 30 andere vak liefhebbers waarmee je iedere dag kan sparren over conversie optimalisatie?
Ben je zo enthousiast over conversie optimalisatie dat je hier intern en extern mensen in wilt meenemen en coachen?
Wil je naast het optimaliseren van online groei bij klanten ook bijdragen aan maatschappelijk verantwoorde projecten?
Ben jij nooit uitgeleerd en wil je je blijven ontwikkelen?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als Senior CRO Consultant bij een toplevel digital agency.

Industry
Digital Agency
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Deze digital agency is gevestigd in Amsterdam en is actief op verschillende disciplines, met ieder hun eigen expertise. De specialistische bureaus blinken uit op de gebieden van Data Analytics, Conversie Optimalisatie, Online Marketing, Email Marketing en Web Analytics. Naast dat deze partij een van de betere agencies in Nederland is, willen ze ook graag meer voor de wereld doen dan hun klanten helpen met hun online groei. Zo doneren ze 1% van hun omzet aan goede doelen, mag je 4 dagen per jaar (betaald) besteden aan maatschappelijk verantwoorden projecten en zijn ze actief op zoek naar klanten met een maatschappelijk doel. Dat is een werknemer waar je trots op kan zijn!

Bij jouw nieuwe werkgever werk je in een dedicated CRO team samen met meer dan 30 andere vak liefhebbers om samen klanten zoals G-Star, Adidas en Heineken naar een hoger niveau op het gebied van conversie optimalisatie te tillen. Samen met je collega’s help je klanten in meer dan 50 landen. Voor sommige van deze klanten is dit conversie team al vanaf de start, bijna 20 jaar geleden, hun trouwe partner op het gebied van conversie optimalisatie en web analytics. Niet alleen deze trouwe klanten vinden dit bureau een van de beste bureaus van Nederland, ieder jaar krijgt deze agency een topnotering in de Emerce top 100 lijst.

Over jouw nieuwe rol als CRO Consultant
Als CRO Consultant maak je een strategisch plan om de klantdoelen die je hebt bepaald met je klanten te behalen op het gebied van conversie optimalisatie. Met jouw inhoudelijk sterke kennis help je het team bij de klant verder, dit doe je onder andere door actief je kennis te delen door middel van trainingen, presentaties en het coachen van het team. Er is veel ruimte om daarnaast bij te dragen aan kennissessies, publicaties en het bijwonen of spreken op congressen. Daarnaast begeleid en coach je een junior consultant die je de fijne kneepjes van het vak leert en meeneemt in de wereld van conversie optimalisatie. Daarnaast ben je ook betrokken bij het kwalificeren van nieuwe klanten.
Wie ben jij?
Je bent enthousiast over alles wat met conversie optimalisatie te maken heeft, en wilt dit graag overbrengen aan anderen, binnen en buiten je nieuwe werkgever
Je wilt graag bijdragen aan een betere wereld en wilt betrokken zijn bij maatschappelijk verantwoorde projecten
Met je creatieve, en doelgerichte blik kan jij ervoor zorgen dat jouw nieuwe team volgend jaar weer een topnotering binnensleept in de Emerce top 100 lijst
Je hebt een datagedreven mindset
Minstens 3 jaar werkervaring in Online Marketing of CRO
Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Woont in de omgeving van Amsterdam
Wat krijg je daarvoor terug?
Marktconform salaris
Ruim opleidingsbudget, want uitgeleerd zijn kennen ze bij je nieuwe werkgever niet
De mogelijkheid om bij te dragen aan maatschappelijk verantwoorde projecten waarmee je de wereld wat mooier maakt
Uitstekende pensioenregeling
Laptop en telefoon
NS Business Card en gratis parkeren wanneer je met de auto komt
Een riante bonus
Flexibele werkuren en goede remote opties
Elke dag een heerlijke lunch met je collega’s
Enthousiastic?