Scrum Master

Amersfoort – Permanent
Wil jij werk doen als Scrum Master bij een bedrijf dat als marktleider dagelijks mensen helpt de duurzame keuze te maken over hun energie?

Werk je graag in een dynamische omgeving die volop in beweging is, waardoor je veel impact en verschil kan maken binnen een hecht en ambitieus team?

Ben je op zoek naar een baan binnen een onderneming die de onmisbare schakel is tussen technologie en energie voor heel Nederland?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als Scrum Master!

Industry
Energie & Data
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Ooit afgevraagd hoe je de beste deal kan krijgen op je energiecontract? Sinds de liberalisering van de Nederlandse energiemarkt in 2001 heeft deze onderneming haar eerste stap gezet in centrale data-uitwisseling om de overstap van consumenten soepel te laten verlopen. Deze onderneming is hierdoor de onmisbare schakel tussen technologie en energie. Ze specialiseren zich al ruim 20 jaar in het verzamelen en bereikbaar maken van gebruiksdata, die andere marktpartijen weer kunnen gebruiken voor het ontwikkelen van nieuwe diensten.

Deze onderneming met ruim 350 medewerkers, werkt gezamenlijk aan het doel om de IT infrastructuur verder te digitaliseren, data registers en applicaties voor wettelijke overdracht van informatie en data-uitwisseling. Om zo de sleutelrol te hebben in het verzorgen van de gehele informatievoorziening voor de vrije Nederlandse energiemarkt.

Om je een beetje de sfeer te laten proeven, heeft de onderneming vier kernwaardes die geïntegreerd zijn in de dagelijkse werkzaamheden. Samen: samen betekent steeds beter ook luisteren naar elkaar, oog hebben voor de teams én het individu. Zo bouwt de onderneming samen aan een duurzaam lerende organisatie. Gedreven: om zo elkaar te blijven uitdagen om ieder kwartaal veel waarde te leveren voor zichzelf en hun partners. Professioneel: het bewustzijn van hun rol in het grotere geheel. Betrouwbaar: het open en transparant te werk kunnen gaan in combinatie met het verantwoordelijkheid nemen over het resultaat.

Over jouw nieuwe rol als Scrum Master
Bij jouw nieuwe werkgever heb je de mogelijkheid om in één van de twee beschikbare teams te opereren. Het team Data richt zich op het werken met een aantal voorzieningen die het veilig delen van data binnen de energiesector mogelijk maakt. En het team Levering werkt aan het optimaliseren van de wettelijk verplichte marktprocessen. In beide teams ben je als Scrum Master ‘dedicated’ verbonden aan je team. Je krijgt hierbij alle ruimte om te ontwikkelen en te innoveren. Hierdoor ben je zichtbaar in de organisatie en leer je continu.
Wie ben jij?
Je hebt ruime werkervaring als Scrum Master;

Je hebt ervaring in een DevOps omgeving;

Je hebt ervaring om binnen grote organisaties te werken;

Je beschikt over relevante Scrum Master certificaten zoals Scrum Agile en PSM II.

Wat krijg je daarvoor terug?
Het kunnen maken van impact op het verduurzamen van Nederland;

Mogelijkheid om 3 dagen per week vanuit huis te werken;

Thuiswerkvergoeding;

Opleidingsbudget;

Mogelijkheid om te kiezen uit een reiskostenvergoeding, mobiliteitsbudget, een NS Businesscard en/of een leaseauto;

Tot 6 weken vakantie per jaar;

De onderneming betaalt 80% van je pensioenpremie;

Korting op je verzekeringen.

Enthousiastic?