Product Owner

Amsterdam – Permanent
Wil jij als Product Owner de kar op het gebied van Data bij een internationaal bekend bedrijf te gaan trekken, in een compleet nieuwe functie?

Werk je graag in een dynamische omgeving die volop in beweging is, waardoor je veel impact en verschil kan maken binnen een gezellige en ambitieuze organisatie?

Ben jij opzoek naar een baan waar je je liefde voor data mee kan nemen in je dagelijkse werkzaamheden?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als Product Owner!

Industry
Events
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Wat heeft de Hogeschool van Amsterdam, een internationale kunstverzameling, een Covid-19 testcentrum en jaarlijks 1,5 miljoen klanten met elkaar gemeen? Je raad het nooit, maar deze toffe organisatie! Ruim 125 jaar geleden werd deze organisatie opgericht in de hoofdstad van Nederland. Hier verzorgen zij voor hun klanten de publieke en verbindende functie en helpen zij dagelijks aan creatieve oplossingen. Hoe het gister was, is morgen weer helemaal anders, deze dynamische organisatie is niet van het stilzitten en wil van data continue kunnen leren.

Ruim 350 medewerkers op het hoofdkantoor werken gezamenlijk aan het doel om de belangen van hun klanten voorop te zetten en denken zij dagelijks mee over steeds beteren concepten en oplossingen. Hoewel de organisatie al 125 jaar bestaat, is de organisatie nog jong van hart. Met veel werknemers die een Hotelschool achtergrond hebben, mag je er zeker vanuit gaan dat naast de dagelijkse werkzaamheden gezelligheid centraal staat.

De organisatie is helemaal data (aan)gedreven. Hierin onmisbaar geworden is hun Data en Analytics Platform. Dit platform en jouw werk is essentieel met het structuur brengen in de oplossingen die aan de 1,5 jaarlijkse klanten worden aangeboden.

Over jouw nieuwe rol als Product Owner
Je krijgt bij jouw nieuwe werkgever de kans om deel uit te maken van een geheel nieuwe functie binnen deze organisatie. Dit neemt een portie complexiteit, uitdaging en niet geheel onbelangrijk, data met zich mee! Als Product Owner binnen deze organisatie werk jij aan het Data en Analytics Platform, hierin leid je de ontwikkeling en implementatie van nieuwe/aangepaste data producten, zoals rapporten, dashboards en datasets. In deze rol krijg je een speelveld aan mogelijkheden, waar jij met jouw ervaring goed raad mee aan weet. Je gaat de essentiële rol spelen in het succes van het Data en Analytics Platform en de algehele groei van de organisatie.
Wie ben jij?
● Je vindt het leuk om in een compleet nieuwe functie als Product Owner de kar op het gebied van Data bij een internationaal bekend bedrijf te gaan trekken;

● Je hebt ruime werkervaring als Product Owner;

● Je hebt ervaring in een data omgeving en/of data rol, zoals bijvoorbeeld als Business Analist, Data Analist of Data Consultant;

● Je hebt ervaring met SAFe;

● Je krijgt energie van het werken met data.

Wat krijg je daarvoor terug?
Het impact kunnen maken binnen een organisatie die Nederland verbindt;

Mogelijkheid om 32-40 uur per week te werken;

25 vakantiedagen met 13 ADV dagen;

Ontwikkelingsmogelijkheden;

Goede pensioenregeling;

Winstdeling;

Mobiele telefoon en laptop;

Flexibele reiskostenregeling met volledige vergoeding van openbaar vervoer en/of een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en voldoende parkeergelegenheid;

Een jaarlijkse skireis, stedentrip en genoeg gezelligheid.

Enthousiastic?