Product Owner

Amsterdam – Permanent
Wil jij als Product Owner je kwaliteiten inzetten bij een maatschappelijk betrokken non-profit met als doel om kinderen een veilige en goede toekomst te kunnen bieden?

Wil je werken binnen een complex IT-landschap, grotendeels gebouwd op SaaS oplossingen, waar je collega’s op een creatieve en pragmatische manier aan werken in een veilig, warm en informeel team?

Vind je het leuk om klanten te helpen en mee te denken over betere bedrijfsprocessen of een manier om efficiënter samen te kunnen werken?

Heb jij een passie voor digitalisering en bent thuis in de oplossingen van Microsoft (M365)?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als Product Owner!

Industry
NGO
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Jouw nieuwe werkgever is organisatie met als doel (kwetsbare) kinderen en jongeren te beschermen en sterker te maken en om deze minderjarige een goede, veilige toekomst te kunnen bieden. Bij deze maatschappelijk zeer betrokken non-profit bestaat nu een aantal jaar, en is ontstaan door een samenwerking tussen verschillende organisaties gefocust op het welzijn van kinderen. Door deze grote kennis en expertise die bij elkaar is gekomen is de impact die jouw nieuwe werkgever kan maken erg groot.

 

Samen met je +1.500 andere collega’s, welke samenwerken in een warme, veilige en informele cultuur, ga je aan de slag met allen hetzelfde doel; kinderen een veilige en goede toekomst te bieden. Binnen de afdeling ICT van 25 man werk je in het team Informatie Management en werk je samen met Business Analisten en een Informatie Manager.

Over jouw nieuwe rol als Product Owner
Als Product Owner je verantwoordelijk voor het stimuleren van de adoptie van M365 binnen jouw nieuwe werkgever. Dit doe je door het bieden van training, ondersteuning en communicatie. Je analyseert complexe, strategische vraagstukken en weet deze te vertalen naar oplossingen in de organisatie. Bovendien heb je een adviserende rol in een organisatie bestaande uit verschillende werkmaatschappijen met een groot maatschappelijk belang.

 

De nieuwe omgeving biedt er veel kansen. Helaas is er voor jouw nieuwe werkgever nog heel erg veel werk te doen, en zitten ze met een hoge caseload. Jouw werk zal veel verschil gaan maken in de efficiëntie en work load van je collega’s, waardoor er meer tijd is om kinderen te helpen. Dit gaat je collega’s erg helpen met hun werkdruk. Ook de complexiteit van het nieuwe landschap is erg interessant. Verder ga je ervoor zorgen dat er een toekomstbestendige omgeving wordt gemaakt, er nieuw beleid gemaakt gaat worden waar nodig en zorgen dat het nieuwe landschap optimaal wordt benut in al haar kansen.

 

Hiervoor zijn we op zoek naar een professional die goed verbindingen kan maken en sterk is in stakeholdermanagement. Je bent een nieuwsgierige professional die graag precies wilt weten hoe de vork in de steel zit.

Wie ben jij?
Je hebt een passie voor digitalisering en bent thuis in de oplossingen van Microsoft (M365).

Je vindt het leuk om klanten te helpen en mee te denken over betere bedrijfsprocessen of een manier om efficiënter samen te kunnen werken met waar mogelijk de toepassingen van M365, SharePoint, Teams, OneDrive en sociaal intranet.

Je houdt je bezig met Power Apps en/ of Power Automate, het samenwerken aan en delen van documenten, of het bijeenbrengen van informatie uit verschillende systemen op één portaal. Kennis van Power Apps/Power Automate is heel fijn, maar alles valt te leren. Je moet het vooral leuk vinden om je te verdiepen in de functionaliteiten en het is belangrijk dat je goed om kunt gaan met de ‘vertaling’ hiervan naar de business of naar collega’s.

Je hebt een passie voor nieuwe ontwikkelingen op gebied van Microsoft 365, je houdt die nieuwe functionaliteiten nauwlettend in het oog en kijkt of deze toepassing toegepast kan worden in de organisatie.

Je vindt het leuk om je kennis en enthousiasme van M365 en over te brengen op de key-users en anderzijds de organisatie mee te nemen in de mogelijkheden die het platform te bieden heeft.

Beheersing van de Nederlandse taal is een must!

Wat krijg je daarvoor terug?
De mogelijkheid om je kwaliteiten als Product Owner in te zetten bij een maatschappelijk betrokken bedrijf waarbij je werkt aan een veilige en goede toekomst voor alle kinderen;

Een functie met veel vrijheid en waar je zowel op operationeel als strategisch gebied je kunt blijven ontwikkelen;

Een goed salaris volgens CAO, passend bij een non-profit;

13e maand;

Een uitstekend ouderschapsverlof, ook voor verse vaders;

Werken in een informele, inclusieve warme en veilige cultuur waar iedereen aan hetzelfde doel werkt om kinderen een veilige en goede toekomst te kunnen bieden;

Flexibiliteit met thuiswerken, ook al voor COVID.

Enthousiastic?