Pricing Analyst

Brabant – Permanent
Ben jij een ervaren Pricing Analyst op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de dynamische wereld van e-commerce en gezondheidszorg?

Wil jij als Pricing Analyst jouw analytische vaardigheden inzetten om bij te dragen aan de winstgevendheid en groei van een innovatief e-commerce bedrijf?

Heb je een passie voor het analyseren van markttrends en concurrentie voorstellen, en ben je gedreven om strategische beslissingen te ondersteunen met data-gedreven inzichten?

Spreekt het je aan om nauw samen te werken met verschillende stakeholders, van de CFO tot platformmanagers, om continue verbeteringen door te voeren en de winstgevendheid te verhogen?

Lees dan verder over je nieuwe uitdaging van Pricing Analyst!

Industry
E-health
Enthousiastic?
Over het bedrijf
De reden dat dit bedrijf opgericht werd zo’n 20 jaar geleden, was omdat een goede vriend van de oprichter aan Parkinson leed en geen invloed had op zijn behandelingen. Met een missie dat mensen zelf mee zouden moeten kunnen beslissen over hun gezondheid door vragen te kunnen stellen, ontstond dit bedrijf. Sinds de oprichting hebben ze meer dan 2,2 miljoen consults kunnen voltooien verdeeld over 14 landen over eenvoudige zorgvragen, om mensen regie te geven over hun eigen zorgvragen.

Dit bedrijf is ontzettend hard aan het groeien en heeft ook ambitieuze plannen voor de toekomst. Om deze ambities waar te maken, zijn ze op zoek naar mensen met een sterke drive en passie die goed passen bij hun ondernemende en open cultuur. Iemand die proactief is en niet terugdeinst voor het komen met nieuwe initiatieven.

Over je nieuwe uitdaging als Pricing Analyst
Wij zijn op zoek naar een Pricing Analyst die de marge op de verschillende platforms bewaakt en die gedegen voor- en nacalculaties uitvoert. Je analyseert de financiële gegevens nauwkeurig en met je analytische denkvermogen identificeer je afwijkingen. Door je proactieve houding wordt er van je verwacht dat je verbetervoorstellen doet om zo meer winst voor het bedrijf te genereren. Je houdt ook de markt en concurrentie in de gaten, analyseert de prijsniveaus en draagt bij aan strategische besluitvorming binnen het bedrijf.

Je hebt ook regelmatig contact met leveranciers en werkt nauw samen met verschillende collega’s, waaronder platform managers, de category manager en leden van het managementteam zoals de CFO.

Wie ben jij?

Je hebt in ieder geval 4 jaar ervaring in een rol vergelijkbaar als Pricing Analyst;

Jij draait je hand niet om voor het rapporteren en analyseren van de omzet, COGS en de brutomarge in afstemming met de Business Controller;

Uitstekende kennis van financiële rapportages en MS Excel;

Een proactieve houding, oog voor detail en een ondernemende instelling;

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een unieke kans om als eerste Pricing Analyst bij een snelgroeiende E-Health organisatie het verschil te maken;

Een uitdaging bij een bedrijf waar jij je ondernemerschap kan uitdragen; Flexibiliteit met thuiswerken;

Flexibiliteit met thuiswerken;

Toegang tot OpenUp; het platform voor mentale hulp met tips en tricks voor jouw gezondheid en vitaliteit en de mogelijkheid tot het inplannen van een consult met een psycholoog;

Uitstekende pensioenvoorwaarden;

Onbeperkt aantal vakantiedagen.

Enthousiast?