Presales Solution Architect

Belgium – Permanent
Wil jij een belangrijke schakel zijn binnen een snelgroeiende startup?

Wil jij de missende sleutel zijn om klanten het meeste uit hun processen te laten halen?

Houd je van complexiteit binnen een IT landschap?

Sta je aan de voorgrond van je carrière en heb je ambitie om op het hoogste niveau al mee te spelen?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als Presales Solution Architect!

Industry
Internet
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Dit bedrijf draait één en al om IT. Dit is een landschap waar veel gebeurt en waar dus ook veel uitdagingen liggen. Je nieuwe werkgever heeft ondanks haar jonge leeftijd al bewezen om van absolute meerwaarde te zijn voor klanten zoals Soudal en Canon waardoor het financieel mega stabiel is.

Ze hebben een product ontwikkeld dat ervoor zorgt dat bedrijven hun ERP en/of WMS optimaliseren. Je nieuwe werkgever zorgt ervoor dat klanten hun productie-, assemblage-, logistieke en leveringsprocessen uit één realtime oplossing bestaan. Door gebruik te maken van hoogwaardige data creëert hun ‘digitale tweeling’ van de supply chain zichtbaarheid hierin waardoor het hen in staat stelt om te reageren op veranderingen, wat zorgt voor een ‘closed loop’ tussen planning en executie.

Deze manier van een ‘continuous closed loop’ principe zorgt voor een aanpassingsvermogen die de steeds veranderende wereld van nu nodig heeft om te kunnen beheren.
Over jouw nieuwe rol als Presales Solution Architect
Als Presales Solution Architect ga jij met de complexiteit van de verschillende pakketten aan de slag. Je identificeert klantbehoeftes, geeft technische demo’s en ondersteunt de CTO, ofwel genoeg uitdagingen! Je komt in een omgeving terecht waar veel van je wordt gevraagd en je dus genoeg aanpassingsvermogen nodig zult hebben. Je weet goed de verschillen tussen de testomgevingen voor klanten en kan vertellen waarom pakket A en niet pakket B bij een klant passen. 

Je bevindt je binnen het IT landschap waardoor affiniteit hiermee gepaard gaat. Je zal complexe vraagstukken krijgen waar je je helemaal in kan gaan vastbijten en dat binnen een jonge omgeving op een locatie waar vernieuwing en het delen van kennis centraal staat. Deze rol brengt ook veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid met zich mee, sinds je aan de voorgrond van je carrière al mee mag spelen op het hoogste niveau als rechterhand van de CTO.

Wie ben jij?
Je bent iemand met een commerciële instelling;

Je houdt ervan om in een snel veranderende omgeving te werken die spat van de complexiteit;

Je hebt enorme affiniteit met IT;

Je hebt enkele jaren ervaring met verschillende projecten/bedrijven;

Je deed eerder ervaring op in een rol als bijvoorbeeld Pre Sales Solution Architect, Business analist of vergelijkbaar;

 Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Wat krijg je daarvoor terug?
Werken in een omgeving waar individuele ontwikkeling centraal staat;

Uitstekend salaris;

Goede pensioenregeling;

Flexibele werktijden en hybride werken.

Enthousiastic?