Medior Frontend Developer

Amsterdam – Permanent
Deins je niet terug van een technisch complexe uitdaging?

Begrijp jij snel wat klanten willen kan je inhoudelijk sterk advies geven?

Heb jij meerdere jaren ervaring als developer en trekt werken in een team met gedreven, gelijkgestemde collega’s je?

Kan jij met een kritische blik naar bestaande codes en processen kijken en ben je niet bang hier opbouwende kritiek over te leveren?

Ben jij organisatorisch en communicatief sterk?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als Frontend Developer bij een van de beste agencies van Nederland!

Industry
Digital Agency
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Het bedrijf waar je voor aan de slag gaat is al sinds jaar en dag één van de meest prominente spelers in de markt. Deze digital agency is gevestigd in Amsterdam en is actief op verschillende disciplines, met ieder hun eigen expertise. De specialistische bureaus blinken uit op de gebieden van Data Analytics, Conversie Optimalisatie, Online Marketing, Email Marketing en Web Analytics. Ze werken met een breed spectrum aan klanten, van MKB tot corporate en van e-commerce tot SaaS. Naast dat deze partij een van de beste agencies in Nederland is, willen ze ook graag meer voor de wereld doen dan hun klanten helpen met hun online groei. Zo doneren ze 1% van hun omzet aan goede doelen, mag je vier dagen per jaar (betaald) besteden aan maatschappelijk verantwoordde projecten en zijn ze actief op zoek naar klanten met een maatschappelijk doel. Dat is een werkgever waar je trots op kan zijn!

Bij jouw nieuwe werkgever werk je in een breed en bijzonder professioneel team samen om klanten zoals G-Star, Adidas en Heineken naar een hoger niveau op het gebied van data-analyse te tillen. Samen met je collega’s help je klanten in wel 13 landen. Voor sommige van deze klanten is dit team al vanaf de start, bijna 20 jaar geleden, hun trouwe partner op het gebied van conversie optimalisatie, web analytics en data analytics. Niet alleen deze trouwe klanten vinden dit bureau een van de beste bureaus van Nederland; ieder jaar krijgt deze agency een topnotering in de Emerce top 100 lijst.

Over jouw nieuwe rol als Frontend Developer
Het bedrijf waar je voor gaat werken is erg geïnvesteerd in de wereld van CRO. Dit betekent dat een groot deel van je bezigheden zullen bestaan uit het bouwen van AB-testen ten behoeve van conversie optimalisatie. Daarnaast zal je veel frontends voor de software tools van het bedrijf op basis van reactjs of vuejs bouwen.

Hier houdt je baan echter niet op! Omdat je bij een van de beste agencies van Nederland aan de slag gaat, word je kennis ook erg gewaardeerd bij het wanneer het gaat om cliënten of het bedrijfsmanagement van advies te voorzien. Er zal dan van je gevraagd worden om nieuwe methodes en oplossingen te implementeren om de technische discipline van het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Het is daarom belangrijk dat je begrijpt wat de wens van de cliënt is en dat je hier over kan communiceren. Vanzelfsprekend weet jij dit naar een heldere code te vertalen.

Wie ben jij?
Je werkt gemakkelijk met HTML en CSS;

Je hebt in het verleden met (vanilla) Javascript gewerkt;

Het lukt jou gemakkelijk om creatieve oplossingen voor technische uitdagingen te vinden;

Je hebt minstens twee jaar werkervaring in (bij voorkeur Front-End) Development;

Bij voorkeur heb je kennis van Reactjs en/of Nodejs;

Je bent een teamspeler en communicatief vaardig, dit betekent dat development voor jou niet klaar is als de code af is.

Wat krijg je daarvoor terug?
Marktconform salaris
Ruim opleidingsbudget, want uitgeleerd zijn kennen ze bij je nieuwe werkgever niet
De mogelijkheid om bij te dragen aan maatschappelijk verantwoorde projecten waarmee je de wereld wat mooier maakt
Uitstekende pensioenregeling
Laptop en telefoon
NS Business Card en gratis parkeren wanneer je met de auto komt
Een riante bonus
Flexibele werkuren en goede remote opties
Elke dag een heerlijke lunch met je collega’s
Enthousiastic?