iOS Developer

Noord-Brabant – Permanent
Wil je werken in de Happiness Business, bij een high traffic platform met miljoenen bezoekers in de Benelux, en elke dag klanten blij maken met betaalbare uitjes, ervaringen en activiteiten

Wil je in een snelgroeiend en bovenal gezellig development team aan de slag gaan en miljoenen mensen te verblijden met hun favoriete activiteiten?

Wil je werken bij een marktleider op het gebied van vrijetijdsbesteding en weekendjes weg?

Hou jij van een snel bewegende omgeving en wil je graag meedenken over het commerciële belang van nieuwe features

Ben jij de gezelligheid zelve en floreer jij als je samenwerkt?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als iOS Developer!

Industry
Recreational Facilities & Services
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Gezelligheid met een zachte G, dat is waar dit bedrijf goed en groots in is. al meer dan tien jaar zet dit bedrijf zich, samen met jouw 250 nieuwe collega’s, in om uitjes, diners en activiteiten voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te maken. Wat startte als een idee om mensen nieuwe, populaire bedrijven en horeca in hun regio te laten ontdekken is uitgegroeid tot een marktleider in vrijetijdsbesteding in Nederland, België en inmiddels ook actief in Duitsland. De high traffic platforms worden door miljoenen mensen gebruikt, iets dat je terugziet op grote schermen op je afdeling. De impact van de nieuwe features die jij mede ontwikkelt zie je zo direct terug. Jouw nieuwe werkgever verkoopt per minuut gemiddeld tientallen vouchers voor activiteiten, diners en uitjes. Samen in een hecht team versoepel je dit proces, bedenk je nieuwe features en maak je deze features. Dit alles om dagelijks gemiddeld 30.000 mensen gelukkig te maken. 

 

Jouw nieuwe werkgever ziet in dat kennis hun grootste goed is, en heeft daarom alle kennis in-house gehaald. Geen vergaderingen met wisselende externe dus, maar een getalenteerd team wat goed op elkaar ingespeeld is met korte lijntjes waardoor jij snel impact kan maken. Het hechte en gezellige development team bestaat uit 20 collega’s.

 

Hebben we al gezellig gezegd? Hier geen loze beloften en mooie praatjes over ping pong tafels (die er overigens wel staan) of ‘work hard play hard’;  jouw nieuwe werkgever is meerdere keren uitgeroepen tot beste werkgever van het jaar. Dit zie je terug in een barbier, massage’s op de werkvloer, bootcamps en manicure’s tot een sinterklaasintocht voor de kids van je collega’s (of volwassen kinderen) en een volledig uitgeruste gym; hier wordt goed voor je gezorgd en staat het welzijn van jou en je nieuwe collega’s op nummer 1. Niet gek dus is dat mensen hier niet meer weg willen en het verloop daarom laag is.

Over jouw nieuwe rol als iOS Developer
Je nieuwe werkgever is bezig geweest met het opzetten van compleet nieuwe native apps en het doorvoeren van nieuw design in de basis-app. Per minuut gaan verkopen ze tientallen vouchers via zowel de websites en hun apps. Jij zorgt ervoor dat dit proces via de apps soepel verloopt, en krijgt volop de ruimte om nieuwe ideeën uit te voeren en te innoveren. Uiteraard werk je nauw samen met het team om een uniforme ervaring te creëren over de verschillende platforms. Naast het bedenken en bouwen van nieuwe features, presenteer je ook wel eens demo’s aan verschillende stakeholders. Het is belangrijk om je bewust te zijn van waar je mee bezig bent en wat de commerciële impact is, om zo een goede afweging te kunnen maken waar je je tijd het beste kunt besteden. Vanwege dagelijks overleg met de andere mobile Developers is het wel handig als je ook wat kennis hebt van Android, liefst zowel Java als Kotlin.

Wie ben jij?
 Je werkt graag in een hecht team en houdt van de gezelligheid

 Je krijgt energie van een platform waarmee je dagelijks duizenden mensen verblijd

 Swift is jouw moedertaal, en je hebt kennis van verschillende design patterns.

 Je bent flexibel en kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden, en eventueel taken van anderen oppakken. 

 Je bent probleemoplossend en een teamplayer

 Je houdt van uitdaging en je wil je verder blijven ontwikkelen

Wat krijg je daarvoor terug?
Goed salaris, afgestemd op je ervaring als iOS Developer

Alles om je werk te kunnen doen

25 vakantiedagen, wil je er meer? Extra dagen bijkopen is mogelijk

Goed pensioen

Reiskostenvergoeding

Een geweldig kantoor dat al je verwachtingen overtreft met: 

    • Een volledig uitgeruste hypermoderne sportschool
    • Massages tijdens werk
    • Gameroom voor ontspanning
    • Eigen bar en groot dakterras
    • Uitstekend bereikbaar met auto en trein

Veel leuke uitjes en bijna dagelijks activiteiten waarvoor je je kan inschrijven.

Enthousiastic?