Domein Architect Supply Chain

Noord-Brabant – Permanent
Wil jij verantwoordelijk zijn voor een deel van de digitale transitie bij een internationale marktleider binnen de foodservice welke hard aan de weg timmert met een internationale expansie? 

Wil jij als eindverantwoordelijke de richting van de IT binnen Supply Chain uitdragen, en daarmee een grote impact maken?

Wil je werken bij een bedrijf wat bijdraagt aan het creëren van positieve ervaringen voor miljoenen mensen in Nederland?

Krijg jij energie van het schakelen tussen cruciale stakeholders binnen zowel business als IT waarbij je als spin in het web fungeert?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als Domein Architect Supply Chain!

Industry
FMCG
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Jouw nieuwe werkgever is al ruim 100 jaar een toonaangevende speler op het gebied van foodservices. Door hun grootte en hun kwaliteit zijn ze zelfs in vertrouwen genomen door ‘s lands grootste brouwerij om exclusieve partner te zijn voor al hun B2B verkoop – waardoor ze de one stop shop zijn voor alles wat de horeca nodig heeft. Met ongeveer 11 miljoen bezoeken en 1.7 miljoen zoekopdrachten per jaar groeit de online afdeling van jouw nieuwe werkgever hard, waardoor er veel mogelijkheden en interessante uitdagingen ontstaan.


Je nieuwe werkgever is marktleider in Nederland, met grote en ambitieuze plannen. Nu Nederland veroverd is staat de internationale expansie hoog op de agenda, cruciaal onderdeel van deze groei is de digitale transitie waarin ze momenteel verkeren. Uiteraard is het van belang dat deze transitie in goede banen wordt geleid en dat er rekening gehouden wordt met alle nieuwe ontwikkelingen op de markt, zowel voor de business als voor de IT. Vanuit het spiksplinternieuwe en hypermoderne hoofdkantoor werk je samen met de Enterprise architect om voor jouw domein ervoor te zorgen dat alles in goede banen wordt geleid


Als Domein Architect ben jij verantwoordelijk voor het succes van de transformatie. Sluit de richting van jouw domein wel aan op de behoeften vanuit de business? Wordt er wel genoeg rekening gehouden met markttrend A of technologische ontwikkeling B? Het zijn vragen waar jij je mee bezig houdt, door veel te schakelen met verschillende stakeholders. 

Over jouw nieuwe rol als Domein Architect Supply Chain
Als Domein Architect Supply Chain zorg jij dat de neuzen van IT en Business dezelfde kant op staan, en dat de business strategie vertaald kan worden naar concrete, toepasbare, oplossingen. Dit doe je samen met de Enterprise architectuur, maar ook met de applicatie-architecten, tech leads en senior developers die de oplossingen concreet gaan maken.

Je houdt je bezig met een gigantische digitale transformatie waar de ERP laag van je nieuwe werkgever wordt gemigreerd naar een gloednieuw landschap obv SAP S/4 HANA, waarbij oude technologieën zoals AS/400 samenkomen met nieuwe zoals SAP en Mulesoft. Jij waakt ervoor dat architectuur richtlijnen, standaarden en principes worden nageleefd. Daarnaast ben je betrokken bij studies van hoe het landschap er verder uit zal moeten gaan zijn. 

Verder ben je met de volgende zaken bezig:

  • Analyseert tech/business trends en vertaalt deze naar een roadmap;
  • Zorgt voor een goede afstemming tussen de verschillende afdelingen en de enterprise architectuur;
  • Werkt conform de bestaande architectuurprincipes-, richtlijnen- en standaarden;
  • Draagt verantwoordelijkheid voor het design en de implementatie van nieuwe oplossingen;
  • Monitort het huidige portfolio en denk continu na over de verdere ontwikkeling ervan.

Wie ben jij?
Je bent interpersoonlijk en communicatief erg sterk, stakeholdermanagement zit in jouw tweede natuur;

Je krijgt energie van het analyseren van trends en deze toepassen in de strategie;

Je hebt ervaring binnen de logistiek of supply chain;

Je bent in staat om organisatie strategie te vertalen naar oplossingen;

Je hebt een brede kennis van ERP/WMS oplossingen, het liefst SAP;

Het liefst breng je ook ruime ervaring mee als Domein Architect.

Wat krijg je daarvoor terug?
De unieke kans om de strategie van een marktleider in goede banen te begeleiden;

Competitief salaris;

Werk bij een organisatie waar het draait om genieten;

Een functie waarin jij het verschil maakt in de digitale transformatie;

Mooie doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar Domein Owner of Enterprise Architect;

Een goed salaris, vakantiegeld en 25 vakantiedagen – met de mogelijkheid om bij te kopen;

Toegang tot +200 trainingen een online academie zodat je kan blijven leren.

Enthousiastic?