Digital Specialist

Amsterdam – Permanent
Wil jij werken bij een innovatieve scale-up binnen duurzaamheid welke actief is in Nederland, en de rest van Europa?

Ben je geïnteresseerd in alles wat met digital te maken heeft en heb je een achtergrond in change management, procesoptimalisatie en innovatie?

Ben je klaar voor een evolutie binnen de energiesector door het versnellen van de energietransitie?

Krijg je energie van het werken bij een bedrijf welke digitalisering en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als Digital Specialist!

Industry
Duurzame energie & bouw
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Met het bewijs na meerdere testcases dat comfortabel en duurzaam wonen voor iedereen bereikbaar is door de werkwijze van deze innovatieve scale-up, maakt dit bedrijf zich met ongeveer 100 collega’s zich iedere dag hard voor een wereld zonder emissie. Dit doen zij door zowel van nieuwbouw als bestaande woningen e-homes maken door het installeren van bijvoorbeeld warmtepompen en zonnepanelen. Een e-home is een huis van de toekomst waar je nu al in kunt wonen, zonder dat je er omkijken naar hebt. Dit wil zeggen: volledig elektrisch verwarmd of gekoeld met een goed geregeld en comfortabel binnenklimaat, zoveel mogelijk eigen opgewekte elektriciteit en een slimme aansturing van de energieapparatuur. Hiermee maakt jouw nieuwe werkgever echt verschil in zowel het versnellen van de energietransitie als het woonplezier van vele mensen in Europa.

Naast duurzaamheid staat ook digitalisatie erg hoog in het vaandel bij jouw nieuwe werkgever. Je komt te werken in het Team Digital met verschillende dataprofessionals welke deze organisatie meer data-driven willen maken en klaar zijn voor de volgende stap op de ladder binnen Data.

Over jouw nieuwe rol als Digital Specialist
Als Digital Specialist ben je onmisbaar. Je hebt een brede en afwisselende rol waarbij je je business en mensenkennis combineert met digitale vaardigheden zoals proces design en change management. Je bouwt mee aan het platform van deze innovatieve scale-up en maakt daarmee het leven voor de klanten en je collega’s een stuk makkelijker. Je werkt data gedreven, bent analytisch sterk en weet hoe je complexe problemen om kan zetten tot simpele processen en unieke innovaties.
Wie ben jij?
Je hebt ervaring met change management, applicaties, procesoptimalisatie en innovatie

 Je bent analytisch erg sterk

 Je bent een echte teamspeler maar kan ook zelfstandig goed werken

 Je wilt bijdragen aan het versnellen van de energietransitie binnen en buiten Nederland

Je hebt ervaring in een rol als Business Analist, Business Consultant, Product Manager, Energy Manager, Process Manager, Innovation Consultant of in IT

 Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Wat krijg je daarvoor terug?
Marktconform salaris

Op maat gemaakte pensioenregeling

Flexibele werktijden & remote opties

Werken met talentvolle mensen die gedreven zijn om de energietransitie te versnellen

Ruim opleidingsbudget

Elke dag een heerlijke lunch met je collega’s

Enthousiastic?