Digital Data Translator

Randstad
Wil jij de brug slaan tussen de digital afdeling en business units aan de ene kant, en de getalenteerde data professionals in het datateam aan de andere kant?

Ben je analytisch sterk even sterk als dat je je makkelijk kan verplaatsen in diverse stakeholders?

Houdt jouw werk niet op bij het realiseren van een dashboard, maar draag je jouw adviezen actief uit waardoor je een onmisbare rol kan spelen bij de digitale transformatie van jouw nieuwe werkgever?

Wil je werken bij een van de meest succesvolle bedrijven binnen de sector bouw, vastgoed en infrastructuur welke momenteel in een digitale transformatie zit?

Lees dan nu verder over jouw nieuwe positie als Digital Data Translator bij een van de meest succesvolle bedrijven binnen de bouw!

Industry
Bouw, vastgoed & infrastructuur
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Jouw nieuwe werkgever is al sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit de sector van bouw, vastgoed en infrastructuur. Dit bewezen succesvolle bedrijf heeft een omzet van €1.5 miljard en is actief bij de meest uitdagende en diverse projecten binnen Nederland. Bij jouw nieuwe werkgever staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo zijn ze bezig met elektrische machines, bouwen ze woningen die te demonteren (en opnieuw opgebouwd!) zijn en zijn ze bezig met het recyclen van bijvoorbeeld asfalt.

Verder is jouw nieuwe werkgever druk bezig met een digitalisering. Ook zij zien dat ze hierdoor sneller, beter en efficiënter kunnen werken waardoor ze betere resultaten kunnen behalen en tevreden klanten hebben. Hiermee lopen ze voorop op hun concurrenten en blijven ze relevant in de sector.

Over jouw nieuwe rol als Digital Data Translator
Als Digital Data Translator ben je de linking pin tussen de digitale afdeling & business units en je getalenteerde data collega’s. Je speelt hiermee een onmisbare rol in de digitale transformatie van een van de meest succesvolle Nederlandse bedrijven. In deze rol ben je technisch, door bijvoorbeeld een achtergrond als Data Scientist, Business Analist of Data Translator, sterk onderbouwd en ben je samen met je datacollega’s bezig met het analyseren van data en het maken van dashboards en rapportages. Bij verschillende stakeholders haal je de juiste informatie op. Na het realiseren van dashboards houdt jouw werk natuurlijk niet op, je weet goed uit te leggen wat de toegevoegde waarde van jouw analyses is en levert daarmee een cruciale bijdrage in het succes van het nieuwe data-gedreven werken.
Wat neem je als Digital Data Translator mee?
Je krijgt er energie van om aan de voet van een digitale transformatie te staan

Je bent niet alleen sterk in data modelleren en analyseren, maar ook in het adviseren van interne stakeholders

Meer dan 4 ervaring als bijvoorbeeld Data Consultant, Data Scientist, Business Analist of Data Translator

Ervaring met tools zoals R, Python, SQL en bijvoorbeeld Azure

Vloeiend in Nederlands en Engels

Een kwantitatieve studieachtergrond

Wat krijg je daarvoor terug?
Een goed salaris

Meer dan 40 vakantiedagen

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een verzekering, pensioenregeling en bijdrage voor het vakbondslidmaatschap

Hele gezonde work-life balance dankzij de goede remote opties en de moderne verlofvormen voor bijvoorbeeld ouderschap, mantelzorg of een sabbatical.

Ook als net-vader krijg je bijvoorbeeld 100% doorbetaald tijdens je (aanvullende) geboorteverlof

Een interne academie zodat je je optimaal kunt ontwikkelen

Leaseauto

Enthousiastic?