Data Specialist

Utrecht – Permanent
Wil jij je bijdrage leveren aan het optimaliseren van de zorg bij een marktleider die vele zorginstellingen helpt hun data inzichtelijk te maken en hun risico’s te beheersen? 

● Wil je verantwoordelijk zijn voor het opstellen van doelen om de zorg toegankelijker te maken en de daarbij behorende analyses om deze te bereiken?

● Wil jij als Data Specialist in een vast team van gedreven en hogeropgeleide gelijkgestemde Data professionals werken binnen een dynamisch en groeiend bedrijf waar ideeën worden gewaardeerd? 

● Houd je van een werkomgeving met veel vrijheid, waarin je je tijd zelf kan indelen en waar gestuurd wordt op resultaat en niet op aantal uren?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als Data Specialist!

Industry
Health & IT
Enthousiastic?
Over het bedrijf
De zorg staat al jaren onder druk. Een combinatie van minder zorgprofessionals, meer mensen in Nederland en een stijgende administratieve rompslomp zorgt ervoor dat het steeds lastiger is om de juiste cliënten te helpen zonder dat de kosten uit de hand lopen. Alle zorginstellingen lopen hierin tegen dezelfde problemen aan, hoe mooi zou het zijn als er een partij was die processen en risico’s niet alleen beter inzichtelijk maakt, maar ook nog eens goedkoper – zodat de zorginstellingen kunnen doen wat ze moeten doen: de juiste mensen van zorg voorzien. 


En juist dat is wat deze organisatie doet. Het managen van zorginstellingen makkelijker maken, door met IT oplossingen processen te automatiseren en administratieve impact te verlagen. Kwaliteit en kosten worden gegarandeerd beter, en door de kennis bij meer dan honderd instellingen kunnen we makkelijk onderling kennis delen om organisatie snel en effectief resultaat te laten behalen. 

Dat doen ze met meerdere softwarepakketten. Compliance – om geautomatiseerd je risicobeheersing en verantwoording te vergemakkelijken, Automatische registratie om alles op te betaald te hebben en scherp te sturen op inzet van middelen, stuurinformatie voor doorgaand inzicht in je KPI en tot slot een stuurmodel voor de specialisten om snel tot de juiste behandeling te komen. Hoe dan ook, elk product verdient zich ruim terug. Gegarandeerd. 

Over jouw nieuwe rol als Data Specialist
Als Data Specialist sta jij op de voorgrond van deze belofte. Afhankelijk van je team richt je het op het ontsluiten van data, brontabellen omzetten naar een standaard datamodel, of het maken van analyses op de data en daarbij behorende dashboards voor de advisering. Dit alles om als Data Specialist uiteindelijk te werken aan dat grote doel: betere en betaalbare zorg.

Je werkt als Data Specialist niet van project naar project, want je nieuwe werkgever levert een dienst die doorlopend gebruikt wordt bij de verschillende instellingen, inzichten kunnen veranderen waardoor er ook anders gestuurd moet worden. Hierdoor maak je doorlopend impact bij verschillende zorgpartijen. Jij ondersteunt de klanten bij hun dagelijkse sturing op de prestaties en risicobeheersing. Het is dan ook van belang dat je als Data Specialist flexibel bent en het oog op het resultaat houdt met scherpe analyses en no-nonsense sturing gebaseerd op feiten. Met jouw inzet wordt de zorg direct en gegarandeerd een beetje beter. 

Omdat alles binnen het kader van de zorg plaatsvindt is enige relevante of inhoudelijke kennis, bijvoorbeeld met een EPD, wel erg handig. 

Wie ben jij?
● Je bent analytisch sterk en weet abstracte eisen en droge data te vertalen in werkende oplossingen;

● Je voelt je verbonden met de zorg en vind het belangrijk om te helpen aan verbetering;

● Je hebt enkele jaren ervaring als bijvoorbeeld Data Consultant, Data Analyst, Data Specialist of Data Engineer;

● Je hebt vanwege de complexiteit een academische achtergrond binnen bijvoorbeeld data science, informatica, technologie of healthcare;

● Je bent sociaal en communicatief, gezien je als Data Specialist de verantwoordelijkheid draagt over de klanten die jij beheerd;

 Je kan data ontsluiten en in SQL controles implementeren.

Wat krijg je daarvoor terug?

De unieke kans om als Data Specialist hands-on te werken aan verbetering van meerdere zorginstellingen;

● Veel verantwoordelijkheid en vrijheid – jij bepaalt samen met jouw klanten de afspraken en doelen;

● Een functie waarin jij het verschil maakt in de inzichten in de data bij de instellingen waarmee jij werkt;

● De mogelijkheid om op afstand te werken, bijvoorbeeld enkele weken in de zon terwijl het in Nederland vriest;

● Een goed salaris passend bij jouw ervaring als Data Consultant, Data Analyst of Data Specialist.

Enthousiastic?