Data Specialist Marketing

Hoofddorp – Utrecht – Permanent
Wil jij als Data Specialist Marketing werken bij een van de top 10 beste leasemaatschappijen in Nederland welke zich inzet voor een zo goed mogelijke klanttevredenheid?

Werk je het liefste in een hechtteam waarbij de cultuur zich kenmerkt als open, teamminded en ondernemend?

Draag je graag bij aan dit snelgroeiende team binnen digital bij een bedrijf wat volop in een digitale transformatie zit, waardoor je eigen groeipad hard toeneemt?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als Data Specialist Marketing!

Industry
Financial Services
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Ongeveer 15 jaar geleden startte jouw nieuwe werkgever als dé bank- en merkonafhankelijke leasemaatschappij voor ondernemend Nederland. Inmiddels zijn ze met zo’n 75.000 leasecontracten en een balanstotaal van 1 miljard uitgegroeid naar een mooie plek in de lijst van top 10 leasemaatschappijen van Nederland. Tijdens corona is jouw nieuwe werkgever in een stroomversnelling geraakt en zitten ze momenteel volop in de digitale transformatie. Met 175 ambitieuze collega’s en een snelgroeiend digitaal team val je met je neus in de boter gezien de grote impact die je hier kan gaan maken. Als klantgericht bedrijf is klanttevredenheid hun belangrijkste focuspunt, wat begint bij tevreden werknemers en een fijne werksfeer. Dit zie je dan ook goed terug in de cultuur die zich kenmerkt als open, teamminded en ondernemend.
Over jouw nieuwe rol als Data Specialist Marketing
In deze baan als Data Specialist Marketing ga jij ervoor zorgen dat het gat tussen sales en de markt zo klein mogelijk is. Je houdt je bezig met mogelijkheden om de markt en doelgroep te verbreden, houdt de concurrentie in de gaten en zorgt ervoor dat er altijd een actueel en scherp aanbod op de web platformen staat. Verder houd je je bezig met Web Analytics waarbij je de data afkomstig van de sites en platformen analyseert en heldere verbeterpunten op het gebied van conversie optimalisatie verwoordt aan je team. Tot slot ben je ook bezig met het voorspellen van toekomstige markttrends en wordt op basis van jouw inzichten de directie geadviseerd.
Wie ben jij?
Je bent een teamspeler die graag samenwerkt in een open en ondernemende cultuur;

Je bent pro-actief en ziet snel kansen voor verbeteringen;

Je hebt ervaring met het analyseren van (web) data;

Je hebt een goed overzicht van de data en kan snel patronen identificeren en oplossingen vinden;

Je hebt een aantal jaar ervaring in een rol als bijvoorbeeld Data Specialist, Commercieel Analist, Pricing Analist, Marketing Analist, Sales Analist of Consumer Insights Analist;

Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Wat krijg je daarvoor terug?
Goed salaris, afhankelijk van je ervaring en kennis;

Werken in een erg prettige werkomgeving met een open en ondernemende cultuur;

28 vakantiedagen;

Pensioenregeling met slechts 3% eigen bijdrage;

Reiskostenvergoeding;

Thuiswerkvergoeding.

Elke dag een heerlijke gezonde lunch met je collega’s.

Elke dag een heerlijke lunch met je collega’s

Enthousiastic?