Data Processing Engineer

Amsterdam – Permanent
Heb jij verstand van meerdere databronnen en ben je technisch sterk onderlegd?

Zet jij data gemakkelijk om naar een duidelijk format?

Vind jij niet alleen data interessant, maar ook de mensen die het gaan gebruiken?

Wil jij bij een dynamisch, award winning en snelgroeiend bedrijf aan de slag met meer dan 100 gemotiveerde collega’s die voelen als een grote vriendengroep?

Wil je werken met state of the art tools in de cloud?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als Data Processing Engineer bij een van de beste agencies van Nederland!

Industry
Digital Agency
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Het bedrijf waar je voor aan de slag gaat is al sinds jaar en dag één van de meest prominente spelers in de markt. Deze digital agency is gevestigd in Amsterdam en is actief op verschillende disciplines, met ieder hun eigen expertise. De specialistische bureaus blinken uit op de gebieden van Data Analytics, Conversie Optimalisatie, Online Marketing, Email Marketing en Web Analytics. Ze werken met een breed spectrum aan klanten, van MKB tot corporate en van e-commerce tot SaaS. Naast dat deze partij een van de beste agencies in Nederland is, willen ze ook graag meer voor de wereld doen dan hun klanten helpen met hun online groei. Zo doneren ze 1% van hun omzet aan goede doelen, mag je vier dagen per jaar (betaald) besteden aan maatschappelijk verantwoordde projecten en zijn ze actief op zoek naar klanten met een maatschappelijk doel. Dat is een werkgever waar je trots op kan zijn!

Bij jouw nieuwe werkgever werk je in een breed en bijzonder professioneel team samen om klanten zoals G-Star, Adidas en Heineken naar een hoger niveau op het gebied van data-analyse te tillen. Samen met je collega’s help je klanten in wel 13 landen. Voor sommige van deze klanten is dit team al vanaf de start, bijna 20 jaar geleden, hun trouwe partner op het gebied van conversie optimalisatie, web analytics en data analytics. Niet alleen deze trouwe klanten vinden dit bureau een van de beste bureaus van Nederland; ieder jaar krijgt deze agency een topnotering in de Emerce top 100 lijst.

Over jouw nieuwe rol als Data Processing Engineer
Het wordt steeds belangrijker om data uit verschillende bronnen te koppelen binnen grootschalige data operaties. Ook het bedrijf waar jij voor kan gaan werken groeit hier om deze reden steeds meer naartoe. Jij zult je om deze reden voornamelijk bezig gaan houden met het structureren en koppelen van datasets, zodat deze bruikbaar en inzichtelijk worden voor analyses of visualisaties. Dit betekent dus dat je een belangrijke rol vervult bij diverse complexe en technische vraagstukken op het gebied van data-processing. Als Data Processing Engineer speel je daarom een centrale en onmisbare rol voor je nieuwe werkgever. Jouw deelname is daarom van onmisbaar belang voor de ontwikkeling van vaardigheden en innovaties binnen je eigen team en bij klanten, zoals G-Star, Heineken en Adidas. Al met al een hoop verantwoordelijkheid en uitdaging in deze rol, waar je jezelf volledig kan ontwikkelen als Data Processing Engineer!
Wie ben jij?
Je bent een teamspeler en communicatief vaardig, dit betekent dat een databron voor jou meer betekent dan alleen getallen;

Je werkt gemakkelijk met verschillende Cloud-diensten van Google (Firebase & BigQuery), Amazon en/of Microsoft;

Je bent goed in het ontwerpen, bouwen en combineren van datasets;

Jij begrijpt API’s als geen ander, daarnaast ben je ook in staat ze zelf te schrijven;

Je begrijpt waar digitale data vandaan komt en hoe je deze moet verwerken;

Je kunt de template codes die het bedrijf voert gebruiken in bijvoorbeeld Google Tag Manager;

Je bent bij voorkeur al bekend met (meerdere) tools zoals: SQL, Node.js, Javascript, jQuery, Python of R;

Je bent sociaal en vindt het leuk om in teamverband prestaties neer te zetten.

Wat krijg je daarvoor terug?
Marktconform salaris
Ruim opleidingsbudget, want uitgeleerd zijn kennen ze bij je nieuwe werkgever niet
De mogelijkheid om bij te dragen aan maatschappelijk verantwoorde projecten waarmee je de wereld wat mooier maakt
Uitstekende pensioenregeling
Laptop en telefoon
NS Business Card en gratis parkeren wanneer je met de auto komt
Een riante bonus
Flexibele werkuren en goede remote opties
Elke dag een heerlijke lunch met je collega’s
Enthousiastic?