Data Engineer

Brabant – Permanent

Wil jij als Data Engineer werken bij een snelgroeiende internationale marktleider welke zowel B2B als B2C, en zowel online als offline opereert, waardoor jouw ontwikkeling hard meegroeit en er voldoende doorgroeimogelijkheden zijn?

Krijg je energie van niet alleen je bezig te houden met technisch complexe vraagstukken voor een state of the art Azure Data Platform, maar ook door actief te sparren met stakeholders in de business waardoor je je eigen impact terugziet bij je collega’s?

Sta je als Data Engineer niet graag stil, en ben je een ambitieuze professional die zich graag blijft ontwikkelen?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als Data Engineer!

Industry
Retail
Enthousiastic?
Over het bedrijf

Wat ooit begon als Brabants familiebedrijf in textiel is inmiddels uitgegroeid tot de internationale marktleider als het gaat om branded kleding en lifestyle, met bijna 1000 werknemers in verschillende kantoren over de wereld, 55 nationaliteiten en grote bekendheid. Een internationaal gerenommeerde en wereldwijd bekende marktleider, met Brabantse roots waar gezelligheid hoog in het vaandel staat.

Het hoofdkantoor van jouw nieuwe werkgever bevindt zich nog steeds in Nederland, waardoor je concretere en directe impact kan maken en je dichtbij het vuur staat.

Leuk aan jouw nieuwe werkgever is dat ze zowel B2B als B2C opereren, wat zorgt voor veel afwisseling in je werk. Ook zijn de werkzaamheden van jouw nieuwe werkgever erg divers; van de productie van textiel tot het opzetten en runnen van eigen webshops, verkoop via platformen als Amazon, Zalando en Asos, shop-in-shops, en op zichzelf staande winkels. Deze diversiteit zorgt er voor dat je niet snel uitgeleerd raakt, en je erg waardevolle ervaring kan opdoen op verschillende gebieden. Zo timmer je hard aan je eigen carrière.

Kwaliteit, integriteit en maatwerk zijn termen die terugkomen bij dit sterk groeiende en ambitieuze bedrijf. Deze grote groei maakt dat er ook na jou nog genoeg nieuwe collega’s worden aangenomen, en jij binnen jouw nieuwe werkgever goed kan doorgroeien bij een financieel gezond bedrijf.

Over jouw nieuwe rol als Data Engineer

Als Data Engineer ga je werken aan het state of the art Azure Data Platform, waar je gaat werken aan het ontwerpen van end-to-end oplossingen om zo de data driven mindset bij je nieuwe werkgever nog verder uit te breiden. Verder haal je uit de business requirements op, en weet je deze te vertalen naar bruikbare oplossingen. Zo heb je zowel contact met de business, als met de techniek, en ontwikkel je je op beide vlakken. Ook zie je hierdoor goed wat de impact van jouw werk is.

Je komt met verschillende Data Engineers te werken waar je je aan kan optrekken en waar je van kan leren, zowel bij interne collega’s als externe specialisten. Zo blijf je leren van verschillende professionals en is er voldoende mogelijkheid om te sparren. Je komt te werken in een Scrum team en de afdeling werkt al volledig agile.

Wie ben jij?

● Communicatief sterk, en bedreven in stakeholder management;

● In ieder geval 3 jaar ervaring in een functie als Data Engineer of BI Specialist;

● Ervaring met Data Engineering tooling zoals Azure, Databricks, Synapse, Azure Data Factory, Azure Data Lake, PySpark, T-SQL, Python, Google Cloud Platform, ETL, MS SQL;

● Ervaring met data oplossingen, data pipelines, CI/CD, DevOps way of working.

Wat krijg je daarvoor terug?

● Een uitdaging als Data Engineer waar je je door de grote afwisseling je je niet snel gaat vervelen en uitgedaagd blijft worden;

● Als Data Engineer werken bij een sterk groeiend bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden;

● Werken in een internationale omgeving binnen een divers team met meer dan 55 verschillende nationaliteiten;

● Mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen.

Enthousiastic?