Data Analist Waalwijk

Waalwijk – Permanent
Wil je je carrière als CRO Consultant naar een hoger niveau tillen door te werken bij een van de beste agencies van Nederland?
Wil je werken met meer dan 30 andere vak liefhebbers waarmee je iedere dag kan sparren over conversie optimalisatie?
Wil je naast het optimaliseren van online groei bij klanten ook bijdragen aan maatschappelijk verantwoorde projecten?Ben jij nooit uitgeleerd en wil je je blijven ontwikkelen?

Lees dan nu verder over jouw nieuwe baan als Business Analist bij dé retailer van Brabant!

Industry
Retail
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Deze groep staat bovenaan op het gebied van sanitair, wonen, keukens en logistiek. Bij dit bedrijf staat het familiegevoel centraal. Zij geloven erin dat ieder individu met zijn of haar unieke skill-set kan bijdragen aan het verbeteren en vergroten van het succes binnen het bedrijf. Dit betekent dat jij helemaal op jouw plek zit binnen dit bedrijf en jouw kennis gewaardeerd wordt. Daarnaast is er ook ruimte voor persoonlijke groei. Hier kan jij jouw kennis en vakgebied uitbreiden door middel van opleidingen binnen het bedrijf op de eigen Academy. De groep is groot, maar de lijntjes binnen de groep zijn klein en er heerst een informele sfeer. Kortom, iedereen staat open voor verbetering en het bieden van hulp waar nodig. Naast een fijn team, wordt hier ook alles gedaan aan een ideale werkomgeving voor jou, met een intern kinderdagverblijf, kortingen op producten en sportscholen!
Over jouw nieuwe rol als Data Analist
Als Data Analist ben jij verantwoordelijk voor de marketingdatabase. Jij weet precies hoe alles tot stand is gekomen en waar alle data vandaan komt. Jouw kennis en input zorgen in een later traject voor de belangrijke beslissingen in strategische en tactische marketing. Dit vraagt om jouw creatieve en communicatieve vaardigheden en verantwoordelijkheidsgevoel! Jij creëert kansen voor klanten, houdt de kwaliteit in de gaten en weet alles perfect over te brengen in rapportages en bij verschillende stakeholders. Naast het aangeven van kansen en verbeteringen in databases, kan jij de informatiebehoefte interpreteren en omzetten naar de passende analyse of rapportage. Kortom, jij staat nooit stil en gaat de uitdaging aan! 

Verder kom je terecht in een hecht team van 35 collega’s binnen marketing. Waar voor een goed idee altijd ruimte is. Successen worden ruimschoots gevierd in je nieuwe daarvoor bestemde kantoorbar!

Wie ben jij?
In ieder geval 2 jaar ervaring in een soort gelijke rol, bijvoorbeeld als Data Analist of Business Analist
Je weet je weg te vinden met software zoals SPSS, Qlikview en Excel
Analyses maak jij makkelijk op basis van SQL
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
Wat krijg je daarvoor terug?
De mogelijkheid om je eindeloos te ontwikkelen binnen de marktleider van Nederland op het gebied van sanitair, wonen en keukens
Een marktconform salaris
Een goede pensioenregeling
Veel vertrouwen en daarom ook meteen een vast contract
Interne kinderopvang
Flinke kortingen op alle producten
Gratis gebruik van de fitnessruimte
Enthousiastic?