Data Analist

Hoofddorp – Utrecht – Permanent
Wil jij als Data Analist werken bij een van de top 10 beste leasemaatschappijen in Nederland welke zich elke dag inzet voor een zo goed mogelijke klanttevredenheid?

Wil je als Data Analist instappen bij een snel ontwikkelende data-afdeling waarbij je de kans krijgt meer te leren over Machine Learning, Artificial Intelligence en Predictive Modelling?

Werk je het liefste in een hechtteam waarbij de cultuur zich kenmerkt als open, teamminded en ondernemend?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als Data Analist!

Industry
Financial Services
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Ongeveer 15 jaar geleden startte jouw nieuwe werkgever als dé bank- en merkonafhankelijke leasemaatschappij voor ondernemend Nederland. Inmiddels zijn ze met zo’n 75.000 leasecontracten en een balanstotaal van 1 miljard uitgegroeid naar een mooie plek in de lijst van top 10 leasemaatschappijen van Nederland. Tijdens corona is jouw nieuwe werkgever in een stroomversnelling geraakt en zitten ze momenteel volop in de digitale transformatie. Met 175 ambitieuze collega’s en een snelgroeiend digitaal team val je met je neus in de boter gezien de grote impact die je hier kan gaan maken. Als klantgericht bedrijf is klanttevredenheid hun belangrijkste focuspunt, wat begint bij tevreden werknemers en een fijne werksfeer. Dit zie je dan ook goed terug in de cultuur die zich kenmerkt als open, teamminded en ondernemend.
Over jouw nieuwe rol als Data Analist
Als Data Analist kom je te werken in een team met 4 andere ambitieuze Data Analisten binnen de afdeling Data (12FTE). Door de passie van dit team op het gebied van Data Analytics zijn jouw collega’s druk bezig met innovatieve dataprojecten. Zo zijn je collega’s bijvoorbeeld bezig met forecasting, kansherkenning, netwerkanalyse, A/B tests, text mining, optimalisatie en liggen er plannen om aan de slag te gaan met Machine Learning. Met deze interessante ontwikkelingen en een datateam wat volop in beweging is, ga je je zeker niet vervelen en kan je je goed ontwikkelen en veel leren.

 

Verder werken je Agile, wat voor jou betekent dat je goed zelfstandig kunt werken én onderdeel bent van diverse teams. Dit maakt jouw werk leuk, want zo heb je contact met verschillende onderdelen en mensen binnen deze gave organisatie. Uiteindelijk kijk je na een sprint weer terug op een uitgewerkte oplossing in een technisch eindproduct. Je kunt hierbij denken aan het vinden van een nieuwe Persona, het mappen van data(modellen) tot uiteindelijk het verbeteren van de conversie op de websites door middel van. Artificial Intelligence.

Wie ben jij?
Je bent een teamspeler die graag samenwerkt in een open en ondernemende cultuur;

Predictive modeling, machine learning algorithms, deep learning en business process automation zijn voor jou bekende begrippen waar je graag meer van wilt weten;

Je vindt het leuk om data inzichtelijk te maken;

Je weet data om te zetten naar bruikbare oplossingen voor de (interne) klanten;

Je hebt een goed overzicht van de data en kan snel patronen identificeren en oplossingen vinden;

Je hebt ervaring met Python en SQL;

Je hebt een aantal jaar ervaring in een rol als bijvoorbeeld Data Analist, Data Scientist, Data Analytics Consultant, Business Analist of Data Specialist;

Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Wat krijg je daarvoor terug?
Goed salaris, afhankelijk van je ervaring en kennis;

Werken in een erg prettige werkomgeving met een open en ondernemende cultuur;

28 vakantiedagen;

Pensioenregeling met slechts 3% eigen bijdrage;

Reiskostenvergoeding;

Thuiswerkvergoeding.

Elke dag een heerlijke gezonde lunch met je collega’s.

Elke dag een heerlijke lunch met je collega’s

Enthousiastic?