Data Analist

Duiven – Permanent
Wil jij werken in een greenfield omgeving bij deze veelbelovende, circulaire en duurzame tech start-up als hun eerste Data Analist?

Ben jij klaar om een revolutie te starten binnen de duurzame energietransitie door te investeren in circulaire energieopslagsystemen?

Werk je het liefst in een hecht, dynamisch en informeel team dat zich inzet voor hoge kwaliteit?

Bij een bedrijf dat op dit moment aan de vooravond staat van een zeer grote groei, met unieke kansen?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als Data Analist!

Industry
Sustainable Energy
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Deze circulaire tech start-up in energieopslagsystemen bevindt zich in het hart van de energieregio Gelderland, in de buurt van Arnhem. In 2016 werd dit duurzame techbedrijf opgericht door twee broers die een revolutie zagen in de duurzame energietransitie. Zij bedachten een manier om energieopslagsystemen te ontwikkelen welke zijn opgebouwd uit oude batterijen die anders afgekeurd zouden worden. Afgelopen jaren werden er grote stappen gezet, dit duurzame bedrijf werd bekroond met een Innovation Award, begon zijn eerste mensen aan te nemen en werden de eerste contracten met grote fabrikanten gesloten. Op dit moment staan ze aan de vooravond van een erg grote groei. De omzet is van afgelopen jaar naar dit jaar vertiendubbeld en wordt naar verwachting in 2023 zo’n 30 miljoen euro. Dit bedrijf is een expert geworden in het herkennen van waardevol afval en het gehoor geven aan de groeiende vraag naar energieopslag. Ook de explosieve groei van elektrische voertuigen heeft een gigantische, positieve impact op hun eigen groei. Deze unieke groei in omzet en succes maakt dat het jonge, ambitieuze en zeer gedreven team welke zich inzet voor hoge kwaliteit, komend jaar van 10 FTE naar 25 FTE zal groeien en je als Data Analist hard nodig bent.
Over jouw nieuwe rol als Data Analist
Als Data Analist bij deze unieke circulaire start-up ben je hard nodig. Je komt te werken in een zogenaamde greenfield omgeving waar je als eerste Data Analist een grote impact kan maken op het team en het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie en ondersteuning van business information systems en voor alle data welke omgaat binnen het bedrijf en bij klanten. Door het verzamelen en analyseren van gegevens van de producten van jouw nieuwe werkgever zie je nieuwe uitdagingen en kansen om de systemen te verbeteren waarmee je deze veelbelovende start-up verder helpt. Jouw oplossingen en adviezen hebben directe impact op de beslissingen die in de business worden gemaakt, en om problemen op te lossen.

Verder houd je je bezig met het identificeren van uitdagingen en kansen in het optimaliseren van het product, op basis van jouw analyses pro-actief adviezen uitbrengen naar het management team en het communiceren en aansturen van de implementatie van oplossingen om de producten technisch te verbeteren.

Wie ben jij?
Als Data Analist ben jij analytisch erg sterk en is data je ‘go-to’ resource als het gaat om het identificeren en oplossen van problemen

Je bent niet bang om fouten te maken en neemt de lessen die je hieruit trekt mee om constant verbeteringen door te voeren

3+ jaar ervaring als Data Analist, Data Scientist, Data Specialist of Data Analytics Consultant

Ervaring in Python

Je spreekt en schrijft vloeiend Engels, Nederlands is een plus

Ervaring in de energiesector is een grote pre

Je woont in de buurt van Duiven/Arnhem

Wat krijg je daarvoor terug?
Werken in een veelbelovende tech start-up binnen duurzaamheid waar jij je stempel op het hele datadomein kunt drukken

Werken in een hecht, dynamisch en informeel team

Uitstekend salaris

Een goede pensioenregeling

Remote opties

Iedere vrijdag een personal trainer op kantoor om met je team even stoom af te blazen

Enthousiastic?