Customer Experience Specialist

Noord-Brabant – Permanent
Wil je in een snelgroeiend en hecht e-commerce team de lead nemen op het gebied van Customer Experience?

Wil je werken bij een internationale marktleider op het gebied van FMCG welke steeds meer inzet op online en e-commerce?

Houd je van een ambitieuze en klantgedreven aanpak waarbij je aan de slag zult gaan bij een online afdeling met ongeveer 11 miljoen visits en 1.7 miljoen zoekopdrachten per jaar?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als Customer Experience Specialist!

Industry
FMCG
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Wat bijna 100 jaar geleden startte als een familiebedrijf met een focus op margarine en vetten, is inmiddels uitgegroeid tot een internationale groothandel welke marktleider is in Nederland op het gebied van foodservice. Zo is jouw nieuwe werkgever bijvoorbeeld de partner van Heineken, waarbij iedere B2B bestelling via hen gaat. Met ongeveer 11 miljoen visits en 1.7 miljoen zoekopdrachten per jaar groeit de online afdeling van jouw nieuwe werkgever hard, waardoor er veel mogelijkheden en interessante uitdagingen ontstaan.

In corona steeds grotere focus op e-commerce waardoor jouw nieuwe team in een grote stoomversnelling is geraakt. Dat dit succesvol is geweest, bleek onder meer eerder in juni toen jouw nieuwe werkgever de Shopping Award B2B won. Met bijna 80.000 producten in het assortiment, en een goudmijn aan data die de klantenkaart welke iedere klant gebruikt, zijn de mogelijkheden voor het e-commerce team gigantisch. Zo zijn er eerder speciaal ontwikkelde algoritmen losgelaten op deze enorme dataset om tot een volledig geautomatiseerde en unieke persoonlijke promoties te komen. Dit leidde tot 30 miljoen persoonlijke aanbiedingen op jaarbasis.

Vanuit het spiksplinternieuwe en moderne hoofdkantoor werk je in een hecht, multidisciplair, e-commerce team samen met onder andere een UX Designer, CX Specialist, CRO Specialist, Digital Data Analist en een aantal externe specialisten van een gerenommeerde marketing agency. Tot slot staat duurzaamheid ook hier hoog in het vaandel, en is het kantoor volledig CO2 neutraal.

Over jouw nieuwe rol als CX Specialist
Als Customer Experience Specialist weet je precies wat jouw klanten beweegt en waar hun behoeftes liggen. Door voortdurend onderzoek te doen naar de klantervaring op het platform weet je de pijnpunten van de Customer Journeys feilloos te benoemen. Grasduinen in klantfeedback is voor jou dagelijkse kost, en om nog een stapje verder te gaan, ga je ook regelmatig zelf met klanten in gesprek.

Jouw nieuwe team is een belangrijke schakel in de digitale transformatie en innovatie. Er kan nog veel uitgevonden worden en de impact die je hier kan maken is enorm binnen deze hard groeiende afdeling en grotere focus op online. Dit dynamische familiebedrijf met flinke ambities neemt verschillende bedrijven over in binnen- en buitenland, wat betekend dat je in de toekomst ook een rol zult hebben in het global team als CX Specialist en je je dus ook internationaal kan gaan ontwikkelen. Binnen dit ambitieuze e-commerce team krijg je echt de mogelijkheid om je eigen ideeën vorm te geven, je te ontwikkelen en hard te groeien.

Verder ziet je rol er als volgt uit:

  • Je houdt je bezig met het inregelen van Usabilla formulieren en campagnes;
  • Het analyseren van de verschillende Customer Journeys door middel van Hotjar data;
  • Het voeren van klantinterviews en het opstellen van klantfeedback rapportages;
  • Het vertalen en delen van inzichten die je krijgt naar aanleiding van analyses met als doel het bestelproces te vergemakkelijken en versnellen, mogelijkheden voor cross- & upsell toe te voegen en zo de klanttevredenheid verder te verhogen.

Wie ben jij?
Je bent communicatief erg sterk en kan je makkelijk verplaatsen in klanten;

Als datagedreven professional vind je het leuk om projecten naar je toe te trekken en om in de lead te zijn op het gebied van Customer Experience;

Je ben sociaal vaardig en bent sterk in stakeholder management;

Als CX Specialist heb je ervaring met tools zoals Hotjar en Usabilla.

Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Wat krijg je daarvoor terug?
Uitstekend salaris tot €5500 per maand als senior;

Laptop en mobiel;

25 vakantiedagen;

Goed pensioen;

Reiskostenvergoeding;

Remote opties met een thuiswerkvergoeding;

Veel leuke uitjes en een online trainingsplatform.

Enthousiastic?