CRO Specialist

Noord-Brabant – Permanent
Wil je in een snelgroeiend en hecht e-commerce team de lead nemen op het gebied van Conversieoptimalisatie?

Wil je werken bij een internationale marktleider op het gebied van FMCG welke steeds meer inzet op online en e-commerce?

Houd je van een ambitieuze en klantgedreven aanpak waarbij je aan de slag zult gaan bij een online afdeling met ongeveer 11 miljoen visits en 1.7 miljoen zoekopdrachten per jaar?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als CRO Specialist!

Industry
FMCG
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Wat bijna 100 jaar geleden startte als een familiebedrijf met een focus op margarine en vetten, is inmiddels uitgegroeid tot een internationale groothandel welke marktleider is in Nederland op het gebied van foodservice. Zo is jouw nieuwe werkgever bijvoorbeeld de partner van Heineken, waarbij iedere B2B bestelling via hen gaat. Met ongeveer 11 miljoen visits en 1.7 miljoen zoekopdrachten per jaar groeit de online afdeling van jouw nieuwe werkgever hard, waardoor er veel mogelijkheden en interessante uitdagingen ontstaan.

In corona steeds grotere focus op e-commerce waardoor jouw nieuwe team in een grote stoomversnelling is geraakt. Dat dit succesvol is geweest, bleek onder meer eerder in juni toen jouw nieuwe werkgever de Shopping Award B2B won. Met bijna 80.000 producten in het assortiment, en een goudmijn aan data die de klantenkaart welke iedere klant gebruikt, zijn de mogelijkheden voor het e-commerce team gigantisch. Zo zijn er eerder speciaal ontwikkelde algoritmen losgelaten op deze enorme dataset om tot een volledig geautomatiseerde en unieke persoonlijke promoties te komen. Dit leidde tot 30 miljoen persoonlijke aanbiedingen op jaarbasis.

Vanuit het spiksplinternieuwe en moderne hoofdkantoor werk je in een hecht, multidisciplair, e-commerce team samen met onder andere een UX Designer, CX Specialist, CRO Specialist, Digital Data Analist en een aantal externe specialisten van een gerenommeerde marketing agency. Tot slot staat duurzaamheid ook hier hoog in het vaandel, en is het kantoor volledig CO2 neutraal.

Over jouw nieuwe rol als CRO Specialist
Als CRO Specialist ga je aan het roer staan van de Conversieoptimalisatie binnen deze marktleider. Jouw nieuwe team is een belangrijke schakel in de digitale transformatie en innovatie. Je houdt je bezig met het non stop verbeteren van de websites en bent hard bezig met het opzetten van a/b tests en andere vormen van validaties. Verder ben je een echte experimentation ambassadeur en zet je je in om zo datagedreven mogelijk te gaan werken. Als CRO Specialist ben je communicatief erg sterk vind je het leuk om te pionieren op het gebied van Conversieoptimalisatie. Er kan nog veel uitgevonden worden en de impact die je hier kan maken is enorm binnen deze hard groeiende afdeling en grotere focus op online.

Dit dynamische familiebedrijf met flinke ambities neemt verschillende bedrijven over in binnen- en buitenland, wat betekend dat je in de toekomst ook een rol zult hebben in het global team als CRO Specialist en je je dus ook internationaal kan gaan ontwikkelen.

Wie ben jij?
Je bent een ware test ambassadeur en vindt het leuk om pro-actief te kijken naar verschillende mogelijkheden;

Als datagedreven professional vind je het leuk om projecten naar je toe te trekken en om in de lead te zijn op het gebied van Conversieoptimalisatie;

Je bent communicatief vaardig en bent sterk in stakeholder management;

Als CRO Specialist heb je ervaring met tools zoals Google Analytics, Adobe Analytics, Hotjar, VWO en Optimizely;

Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Wat krijg je daarvoor terug?
Uitstekend salaris tot €5500 per maand als senior;

Laptop en mobiel;

25 vakantiedagen;

Goed pensioen;

Reiskostenvergoeding;

Remote opties met een thuiswerkvergoeding;

Veel leuke uitjes en een online trainingsplatform.

Enthousiastic?