CRO Consultant Amsterdam

Amsterdam – Permanent
Wil je je carrière als CRO Consultant naar een hoger niveau tillen door te werken bij een van de beste agencies van Nederland?
Wil je werken met meer dan 30 andere vak liefhebbers waarmee je iedere dag kan sparren over conversie optimalisatie?
Wil je naast het optimaliseren van online groei bij klanten ook bijdragen aan maatschappelijk verantwoorde projecten?Ben jij nooit uitgeleerd en wil je je blijven ontwikkelen?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als CRO Consultant bij een toplevel digital agency.

Industry
Digital Agency
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Deze digital agency is gevestigd in Amsterdam en is actief op verschillende disciplines, met ieder hun eigen expertise. De specialistische bureaus blinken uit op de gebieden van Data Analytics, Conversie Optimalisatie, Online Marketing, Email Marketing en Web Analytics. Naast dat deze partij een van de betere agencies in Nederland is, willen ze ook graag meer voor de wereld doen dan hun klanten helpen met hun online groei. Zo doneren ze 1% van hun omzet aan goede doelen, mag je 4 dagen per jaar (betaald) besteden aan maatschappelijk verantwoorden projecten en zijn ze actief op zoek naar klanten met een maatschappelijk doel. Dat is een werknemer waar je trots op kan zijn!

Bij jouw nieuwe werkgever werk je in een dedicated CRO team samen met meer dan 30 andere vak liefhebbers om samen klanten zoals G-Star, Adidas en Heineken naar een hoger niveau op het gebied van conversie optimalisatie te tillen. Samen met je collega’s help je klanten in wel 13 landen. Voor sommige van deze klanten is dit conversie team al vanaf de start, bijna 20 jaar geleden, hun trouwe partner op het gebied van conversie optimalisatie en web analytics. Niet alleen deze trouwe klanten vinden dit bureau een van de beste bureaus van Nederland, ieder jaar krijgt deze agency een topnotering in de Emerce top 100 lijst.

Over jouw nieuwe rol als CRO Consultant
Als CRO Consultant organiseer je de experimenten en tests bij klanten. Je krijgt goede begeleiding en kan sparren met meer dan 30 collega’s binnen het team van conversie optimalisatie. Een project ziet er voor jou als volgt uit: na het analyseren en het onderzoeken van de data bij klanten kijk je naar wat beter kan in de optimalisatie op de website met je collega’s en vertaal je dit naar opzetten voor experimenten die de conversie bij je klant kunnen verhogen. Vervolgens maak je op basis van je bevindingen een plan voor de experimenten en bespreek je dit met je klant. Op basis hiervan lever je input aan de developer om de experimenten te bouwen. In de tussentijd houd je je collega’s en de klant goed op de hoogte. Hierin ben je voor klanten het eerste aanspreekpunt en ben je bij een project betrokken van a tot z.
Wie ben jij?
Je wilt je carrière in conversie optimalisatie naar een hoger niveau tillen
Je bent sociaalvaardig en vindt het leuk om te sparren met klanten en collega’s
Je wilt graag bijdragen aan een betere wereld en wilt betrokken zijn bij maatschappelijk verantwoorde projecten
Je hebt een datagedreven mindset
Minstens 1 jaar werkervaring in Online Marketing of CRO
Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Woont in de omgeving van Amsterdam
Wat krijg je daarvoor terug?
Marktconform salaris
Ruim opleidingsbudget, want uitgeleerd zijn kennen ze bij je nieuwe werkgever niet
De mogelijkheid om bij te dragen aan maatschappelijk verantwoorde projecten waarmee je de wereld wat mooier maakt
Uitstekende pensioenregeling
Laptop en telefoon
NS Business Card en gratis parkeren wanneer je met de auto komt
Een riante bonus
Flexibele werkuren en goede remote opties
Elke dag een heerlijke lunch met je collega’s
Enthousiastic?