Business Analist

Noord-Holland
Stel je is voor dat je midden in een verbouwing zit, en net voor het sluiten van de winkels je verfkwast breekt. Je snelt naar de Praxis voor een nieuwe kwast om nog even wat meters te kunnen maken. Wanneer je na hard werken moe maar voldaan je plaatselijke Albert Heijn in loopt, krijg een persoonlijke bonus op een aansterkende en makkelijke maaltijd ter beloning voor het harde werken. Dit is next level personalisatie en een bepaalde vorm van customer engagement die maar weinig bedrijven weten te evenaren. Hoe werkt dit precies? Lees verder om meer te weten te komen over jouw nieuwe werkgever als Business Analist

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als Business Analist!

Industry
Internet
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Na de oprichting ongeveer 25 jaar geleden heeft dit internationale bedrijf inmiddels haar strepen in binnen- en buitenland absoluut verdient. Hier zit je aan het juiste adres als het gaat om personalisatie, intelligentie, engagement en klantgedrevenheid. Bij jouw nieuwe werkgever zijn ze namelijk in een hecht team van 35 man iedere dag bezig met de beste beleving voor klanten van verschillende A-bedrijven. Samen met deze partners, zoals Etos, Bol.com, Albert Heijn en Praxis, groeien ze naar een gedeeld intelligentie center. Dit allemaal zodat klanten een op maat gemaakte ervaring kunnen krijgen met relevantere en waardevolle aanbiedingen. Inmiddels vertrouwt meer dan de helft van de Nederlandse huishoudens jouw nieuwe werkgever met hun dagelijkse routines.

 

Binnen dit team van 35 gedreven professionals kom jij als Business Analist te werken in het team Business Insights. De sfeer binnen het team kenmerkt zich als informeel en gezellig. Binnen dit datagedreven bedrijf werken meerdere sterke professionals binnen Data Analytics. Zo werk je samen met onder andere meerdere Data Analisten, -Scientists en -Engineers, een Digital Analist en een Business Analist, en rapporteer je rechtstreeks aan de Lead Business Insights. Genoeg professionals om van te leren en je aan op te trekken dus!

 

Tot slot is jouw nieuwe werkgever er eentje om trots op te zijn, naast dat ze een van de meest intelligente bedrijven van Nederland zijn, zetten ze zich ook in voor meerdere goede doelen zoals Justdiggit, Stichting AAP en War Child.

Over jouw nieuwe rol als Business Analist
Als Business Analist beland je hier met je neus in de boter en ga je werken met een van de mooiste CRM-omgevingen van Nederland bij een datagedreven bedrijf met waanzinnig veel data. Er gebeurt veel op het gebied van innovaties binnen data, zo is je nieuwe werkgever bijvoorbeeld bezig met realtime inzichten in zowel web en app. Je komt te werken in een dynamische omgeving die continue in beweging is. In deze rol ben je zowel technisch als communicatief sterk en ben je een centraal punt binnen de operatie. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren, visualiseren, interpreteren en vertalen van campagne- en klantinzichten naar bruikbare oplossingen voor de business. Je onderhoudt bestaande rapportages en dashboarden en werkt mee aan nieuwe initiatieven. Daarnaast denk je pro-actief mee met bijvoorbeeld het marketing en het sales team over het inzetten van jouw gevonden inzichten. Door de sterke (senior) data en business analytics professionals binnen je team leer je veel en blijf je scherp. Er is veel aandacht voor jouw begeleiding en ontwikkeling. Zo is er ook voldoende ruimte voor het uitbreiden van je kennis door externe opleidingen.
Wie ben jij?
Je wilt je graag verder ontwikkelen als Business Analist, in bijvoorbeeld Python, R Shiny, Git, Tableau en SQL

Je hebt ervaring opgedaan als Business Analist, Business Intelligence Specialist of als Data Analist

Je hebt ervaring met dashboards en rapportages onderhouden en bouwen in bijvoorbeeld Power BI, Tableau of R Shiny

Eerder maakte je al analyses in bijvoorbeeld SQL, Python of R Studio

Ervaring in een agile omgeving is een pre

Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels

Wat krijg je daarvoor terug?
Werken in een omgeving met bovengemiddeld veel beschikbare klantdata

Uitstekend salaris

Pensioenregeling

Flexibele werktijden en hybride werken (al voor Corona!)

30 vakantiedagen

Enthousiastic?