Business Analist

Amsterdam – Permanent
Wil jij werk doen als Business Analist wat er echt toe doet, bij een bedrijf wat dagelijks levens redt?

 Ben je op zoek naar een baan binnen een organisatie welke vooraan staat op wereldniveau op het gebied van innovatie, wetenschap en onderwijs?

 Werk je graag in een dynamische omgeving welke volop in beweging is, waardoor je veel impact en verschil kan maken?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als Business Analist!

Industry
Non-Profit
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Ontstaan uit een fusie is deze non-profit al ongeveer 20 jaar bezig met het redden van levens. Ruim 100.000 duizend patiënten worden jaarlijks door jouw nieuwe werkgever geholpen in Nederland. Deze organisatie, welke midden in de samenleving staat, is een van de enige organisaties ter wereld die naast het direct redden van mensenlevens ook bezig is met onderwijs en wetenschappelijke innovaties. Zij zijn hèt instituut voor kennis en innovatie, en loopt vooraan op baanbrekende oplossingen zoals de eerste robot binnen hun zorgdomein afgelopen jaar.

 

Samen met ruime 2.000 collega’s werk je aan het veilig en beschikbaar stellen van de producten welke deze organisatie levert om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe werkgever hun wereldwijde toonaangevende positie kan behouden. De jaarlijkse omzet van ongeveer 300 miljoen wordt niet uitgekeerd aan aandeelhouders, maar geïnvesteerd in de organisatie om nog meer mensen te kunnen helpen en te kunnen blijven innoveren.

 

Momenteel is deze organisatie volop in beweging en ben je hard nodig. Zo staan midden in een digitale transformatie, zijn ze bezig met het implementeren van een nieuw CRM-systeem en een bedrijf breed ERP, en migreert de infrastructuur naar de cloud. Een uitdagende tijd waarin je veel afwisselend werk zult doen, en je grote impact kan maken.

 

Wil jij werk doen wat er echt toe doet als Business Analist?

Over jouw nieuwe rol als Business Analist
Als Business Analist kom je te werken in een dynamisch en ambitieus agile/scrum team welke zich focust op de realisatie van de strategische doelstellingen van jouw nieuwe werkgever door het verbeteren van de donor journey en de supply chain. Jij bent als Business Analist de schakel tussen de business requirements en het ontwikkelteam. Je maakt het verschil door de requirements en informatiebehoefte te indentificeren, analsyseren, specificeren en komt met bruikbare informatie naar het ontwikkelteam. Daarnaast kom je pro-actief met ideeen en verbeteringen die je spot in de organisatie, en maak je daardoor grote impact. Je houdt je daarnaast bezig met inventarisatie en inhoudelijke analyse van de gevraagde veranderingen vanuit van de business owner. Tevens richt je je op het begeleiden van de realisatie en het voorbereiden en ondersteunen van de implementatie van de gevraagde veranderingen. Verdere  werkzaamheden binnen het team zijn:

  • In kaart brengen huidige processen en gewenste proces;
  • Uitwerken oplossingsrichtingen bestaande user stories;
  • Uitvoeren impact analyses in samenwerking met architectuur en rekening houdend met relevante wet -en regelgeving;
  • Opstellen pilot plan, helpen met voorbereiding, uitvoering en meten van de pilots;
  • Uitwerken requirements m.b.t. processen en systemen en als vraagbaak dienen bij de realisatie;
  • Ondersteunen bij test werkzaamheden.

Wie ben jij?
Minimaal 4 jaar werkervaring als Business Analist of een andere analytische rol met soortgelijke werkzaamheden;

Uitgebreide ervaring met proces modellering, informatieanalyses, requirement definitie en testen;

Uitgebreide ervaring met Agile Scrum aanpak en de Agile Safe methodiek;

Kennis en ervaring met Service Design is een pré.

Wat krijg je daarvoor terug?
Werken in een afwisselende en zelfstandige rol bij een innovatief bedrijf wat vollop in beweging is en dagelijks mensen helpt

Werk doen wat er toe doet

Marktconform salaris + 13e maand

Mogelijkheid om 32 of 36 uur te werken

Een fijne werksfeer met een gezonde work-life balance

Enthousiastic?