BI Specialist

Amsterdam – Permanent
Wil jij werken bij een innovatieve scale-up binnen duurzaamheid welke actief is in Nederland en de rest van Europa?

Ben je klaar voor een evolutie binnen de energiesector door het versnellen van de energietransitie?

Krijg je energie van het werken bij een bedrijf welke digitalisering en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als Business Intelligence Specialist!

Industry
Duurzame energie & bouw
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Met het bewijs na meerdere testcases dat comfortabel en duurzaam wonen voor iedereen bereikbaar is door de werkwijze van deze innovatieve scale-up, maakt dit bedrijf zich met ongeveer 100 collega’s zich iedere dag hard voor een wereld zonder emissie. Dit doen zij door zowel van nieuwbouw als bestaande woningen e-homes maken door het installeren van bijvoorbeeld warmtepompen en zonnepanelen. Een e-home is een huis van de toekomst waar je nu al in kunt wonen, zonder dat je er omkijken naar hebt. Dit wil zeggen: volledig elektrisch verwarmd of gekoeld met een goed geregeld en comfortabel binnenklimaat, zoveel mogelijk eigen opgewekte elektriciteit en een slimme aansturing van de energieapparatuur. Hiermee maakt jouw nieuwe werkgever echt verschil in zowel het versnellen van de energietransitie als het woonplezier van vele mensen in Europa.

Naast duurzaamheid staat ook digitalisatie erg hoog in het vaandel bij jouw nieuwe werkgever. Je komt te werken in het Team Digital met verschillende dataprofessionals welke deze organisatie meer data-driven willen maken en klaar zijn voor de volgende stap op de ladder binnen Data.

Over jouw nieuwe rol als Business Intelligence Specialist
Je bent een onmisbare schakel als Business Intelligence Specialist voor zowel de interne operatie, als het monitoren van assets en performance management bij de klanten van deze ambitieuze scale-up om inzichten en intelligentie te bieden.  Als Business Intelligence Specialist heb jij de cruciale rol om de business te ondersteunen en zelf te leiden door het vertalen van ruwe data naar inzichten.

Verder ben je bezig met het ophalen van business wensen en het vertalen naar dashboards, rapportages en inzichten. Technisch beheer (DevOps) en doorontwikkelingen van de dataoplossingen zoals Kibana, Power BI en eos. Je bent essentieel in de transitie naar een data-driven organisatie binnen deze ambitieuze scale-up.

Wie ben jij?
Je bent analytisch sterk en wilt graag impact maken met jouw rapportages en inzichten

Je wilt bijdragen aan het versnellen van de energietransitie binnen en buiten Nederland

Je hebt het in je om deze ambitieuze scale-up naar het volgende niveau binnen data te tillen en om te schakelen naar een data-driven organisatie

Je hebt ervaring in Power BI, of een andere visualisatie tool zoals Tableau of Qlik

Vanaf 4 jaar ervaring als Data Specialist, Data Scientist, BI Specialist of BI Developer

Ervaring in Kibana is een pre

Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Wat krijg je daarvoor terug?
Marktconform salaris

Heerlijke lunch

Op maat gemaakte pensioenregeling

Flexibele werktijden & remote opties

Werken met talentvolle mensen die gedreven zijn om de energietransitie te versnellen

Ruim opleidingsbudget

Enthousiastic?