Analytics Consultant

Amsterdam – Rotterdam – Utrecht – Permanent
Houd je van afwisselend werk en wil je werken voor enkele van de grootste bedrijven ter wereld, zoals Netflix en Tesla? Maar ook voor organisaties als Patagonia en D66?

Vind jij het leuk om oplossingen te bedenken voor de problemen waar de datawereld nu tegenaan loopt? Denk hierbij aan het uitsterven van de cookie zoals we die kennen;

Zie jij mogelijkheden waar anderen die niet zien, en ben je overal bezig met wat valt te digitaliseren?

Ben jij communicatief vaardig en niet bang om als Analytics Consultant jouw inhoudelijke kennis te delen, intern en extern?

Wil jij werken in een hecht en sociaal team waar veel uitjes worden georganiseerd, zoals een jaarlijkse skitrip en een groot zomerfeest?

Heb jij affiniteit met KPI’s, GA & GTM audits en dashboarding?

Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging als Analytics Consultant!

Industry
Digital Agency
Enthousiastic?
Over het bedrijf
Dit bedrijf stond afgelopen jaar in de top vijf snelst groeiende bedrijven van Nederland! Met ruim 2000 medewerkers, waarvan 500 in Nederland, is het één van de grootste spelers in de markt van digitale agencies in Nederland, Europa en zelfs Amerika. Uit alles wat het bedrijf uitstraalt blijkt dat hun ambities grenzeloos zijn, letterlijk. Niet voor niets werken ze voor bedrijven als Netflix, Tesla en Apple. Het bedrijf is in talloze velden actief, denk aan Brand Strategie, Socials, Motion Design, Brandidentiteit en Influencer Marketing. Ook dit kenmerkt de breedte en omvang van het bedrijf waar jij zou kunnen gaan werken. Daarnaast is het bedrijf een gecertificeerde B Corporation, dit betekent dat zij zich (aantoonbaar en actief) inzetten voor de samenleving. Zo is het hun missie om niet alleen een positieve impact te hebben op hun medewerkers en cliënten, maar op de maatschappij als geheel.

 

De filosofie van het bedrijf is gebouwd rond samenwerking; door een interdisciplinaire aanpak kunnen cliënten het beste geholpen worden. Dit betekent dat niet alleen je skills belangrijk zullen zijn, ook het menselijke aspect en de culture fit staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel.

Over jouw nieuwe rol als Analytics Consultant
Als Analytics Consultant ga jij betekenis geven aan de bestaande KPI’s, GA & GTM audits en integraties of dashboards. Jij bent niet vies van een uitdaging en deze herken je in deze nieuwe rol. Voor sommigen misschien nieuws, maar bij jou al lang bekend: de cookie heeft zijn beste tijd gehad. Dit heeft een directe impact op de hoeveelheid en kwaliteit van data. Het is aan jou de taak om cliënten deze nieuwe realiteit te laten omarmen en ze hierin te begeleiden. Welke Google Beta producten moeten ze testen? Hoe kunnen ze profiteren van conversie-uploads? Zo zijn er tal van vraagstukken waar jij jouw uiteenlopende cliënten bij kan helpen en echt verschil kan maken als Analytics Consultant.

Je krijgt de kans om je breed te kunnen ontwikkelen, zo is het is ook mogelijk om bijvoorbeeld kennis op te doen op het gebied van Data Engineering.

Wie ben jij?
Je wilt graag deel uitmaken van een van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland, en houd van de gezelligheid die dit internationale bedrijf met zich meebrengt;

Je bent een analytisch sterk en denkt graag op een strategisch level over data-architectuur na;

Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om bijvoorbeeld workshops te leiden als Analytics Consultant;

Je hebt in ieder geval twee jaar ervaring in een Data Analytics gecentreerde rol;

Je hebt (enige) ervaring met Python, SQL, CI/CD of Docker of wilt dit leren;

Je hebt ervaring met Google Analytics en Google Tag Manager;

Spreekt en schrijft vloeiend Engels, vloeiend Nederlands is niet direct een vereiste.

Wat krijg je daarvoor terug?
Marktconform salaris;

Een volledige thuiswerk set-up;

Royale pensioenregeling;

Een ontzettend hecht en actief team met jaarlijkse skitrips, een groot zomerfeest en legendarische borrels;

Toegang tot de nieuwste technologische innovaties door o.a. Google Cloud en Microsoft Azure;

Flexibele werkuren en unieke remote opties, zo kun je een aantal weken per jaar zelfs overal ter wereld werken;

Mogelijkheid om twee keer per week een bootcamp te volgen met je nieuwe team;

Laptop en telefoon;

Een riante bonus;

Elke dag een heerlijke gezonde lunch met je collega’s.

Elke dag een heerlijke lunch met je collega’s

Enthousiastic?